Spala-l cu un sampon special pentru par gras, iar peste doua zile cand se ingrasa, foloseste un "sampon uscat". eu am unul f bun de la Syoss. E practic un spray pe care il dai la radacini, freci cu un profop si parul ta va arata curat pentru inca o zi.
Si ca mentiune, nu te spala niciodata pe cap cu apa fierbinte, pentru ca va stimula productia de sebum si parul tau se va ingrasa mult mai repede.
+ daca folosesti masti de par, balsam sau alte produse de genul, nu le aplica pana la radacina, ci doar pe par.
La 3 zile e normal sa te speli pe cap, deci nu ti se ingrasa parul prea repede. Poti prelungi timpul intre spalari folosind un sampon uscat, eu am de la dm.
Nu e anormal sa-ti speli parul la 2-3 zile. Parul trebuie spalat ori de cate ori iti cere el acest lucru, prin aspectul sau inestetic.
Ca sa te convingi daca e ceva legat de probleme endocrinologice sau numai datorat folosirii unui sampon nepotrivit-ori schimbat prea des, foloseste la primele 3-4 spalari un sampon de vase.Pare aiurea, dar are o putere mai mare de degresare. Daca tot atat de des se unge parul, inseamna ca trebuie sa consulti pe cineva de specialitate, o coafeza sau un dermatolog.
Buna!
Nu e anormal sa-ti speli parul la 2-3 zile.Deoarece oamenii normali se spala miercurea si sambata .
Pa, pa!
Pune samponul in palma iar in el stoarce putina zeama de lamaie sau portocala! are efect de la prima spalare! incearca.mie mi-a recomandat coafeza mea bafta!
anonim_4396 întreabă:
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: