Nu, in nici un caz nu iti recomand bicul! Nu face decat sa taie firul de par, nu sa-l smulga, astfel firul se ingroasa! Eu am 13 ani si ma fac cel mai des cu crema epilatoare. Si eu ma irit putin, dar imi dau imediat cu ulei pentru bebelusi Johnson's Baby si imi trece in catva timp. Si eu ultima oara cand m-am facut cu aparatul m-am iritat foarte rau si mi-a trecut dabia a doua seara... Dar tot nu o sa renunt la el! Cred ca e asa pana mi se obinuieste pielea cu el! Cred ca cel mai bine e sa ramai la aparat, si pana nu te mai iriti, fa-te cu crema! Eu cand apuca sa imi creasca mai multe, ma fac cu crema, dar cand e mai mic, ma fac cu aparatul- nu ma mai irit asa mult. Succes!
Cu ceara rece ai incercat? banui ca vrei pe picioare sa te faci ca in alte parti asta rece nu prea merge. ceara rece sesu (alix avein, ma rog)
Incearca aparatul de ras Gillette Venus gel. http://www.noifetele.ro/beauty/gv.php
E bun, are si aloe vera pentru a calma pielea dupa epilare. Bafta!
Aaa, sau cu benzi cu ceara rece/fierbinte.
Dar mai bine du te la un salon .
Si acolo vor stii aia ce si cum sa iti faca...
Cel mai bun este aparatul de epilat. Sa nu te faci cu lama ca nu este buna;-). Nu trebuie sa te sperii daca iti apar niste bubitze mici si multe, dar asta e dovada ca firul de par s-a smuls nu s-a ruptdaca ai alte simtome...nu stiu ce sa zic.:-8 in nici uh caz nu incerca cu cu bicul sau cu lama;-)
Ai incercat cu Braun silk epil? Http://www.compari.ro/epilatoare-c3185/braun/ si poti incerca cu bic-urile alea de unica folosinta.
Incearca cu lama. eu nu ma irit niciodata e cea maiuna solutie, chiar daca creste repede parul
KiraVonHell întreabă: