Eu una mi-as lua dresuri culoarea pielii si poate un bolero mov cu o gentuta mov si niste margelute mai lungi negre cu ceva mov si niste cercelusi mai lungi :X. Imi place ca ai optat pentru o rochita neagra scurta la noi la banchet au fost multe fete cu rochite rosii si scurte si toate aveau pantofi, sandalute cu toc. petrecere frumoasa!
sincer nu mi-as lua mov daca as fi in locul tau, nu ar da bine... cel mai potrivit ar fi sa-ti iei un dres' culoarea piciorului
Depinde de ce model are rochia.adica croiala rochiei cum este.si materialul.etc.daca la rochie merge dres mov atunci da i-ati.cred ca ti-ar sta bine.ar fi o pata de culoare.bafta.
Eu iti spun sa nu`ti mai iei niciun dres. E mai bine sa lasi la vedere picioarele tale mai ales daca sunt frumoase. Daca chiar doresti sa-ti pui ceva mov, ai putea sa-ti iei un bolero cu maneca scurta mov pentru ca se poarta. Iti recomand sa-ti iei pantofi mai inalti .
Distractie placutaa.
P. S.:cumparati un plic negru cu o funda mov, ar arata super si niste accesorii sclipitoare ar fi perfecte