Buna.
Este normal ca la varsta ta sa ai sanii mici.Mai trebuie sa treaca timpul pentru a se dezvolta sau tu trebuie sa te ingrasi putin.
Dar trebuie sa fi atenta, sa urmezi o dieta echilibrata, bogata in fier si vitamine. Daca vei manca prea mult, vei pierde controlul si vei ajunge grasa.
Incearca sa mananci mese putin mai consistente.Mananca carne, cate o ciorba, cate o salata, multe fructe si legume.
Acestea iti vor imbunatati sistemul imunitar.
Apoi in legatura cu sutienul...
Acesta nu iti miceste sanii.Nici un sutien nu miceste sanii, ci ii mareste.
La mine asa se intampla.Am sanii normali fara sutien, cand iau sutienul am sanii mai mari.
Pt ca sutienul strange sanii in cupe si asa ii face sa arate mai mari.
Apoi daca tu vrei sanii mai mari iti recomand un sutien cu burete ( push up). Acesta iti va face sanii mai mari.
Apoi picioarele.Ai piciorul plat (platfus).Tu calci pe exteriorul piciorului sau chiar pe interior, de aceea se stramba picioarele de la genunchi.
Si eu am aceeasi problema ( se intampla din cauza cresterii).
Am fost la medic si acesta mi-a recomandat talonete.
http://lojaortopedica.com/files/IMG_2928.jpg
Acestea se pun in interiorul papucului.Nu se vede, seamana cu talpa unui pantof normal.
Talonetele trebuie purtate vreo 3-4-5 ani pentru a se repara piciorul.
Scuze pentru raspunsul kilometric pe care l-am dat dar ti-am explicat fiecare problema in parte.
Succes!
NU tRe sa fi cOmPLExaTa ca ai sAnii mICi si eSTi un pic mai slABUtza, ca poATe nu ai varSTa la care ar trebuie' sa ai ditAMi tzATZe. pOATe ai sAnII mai miKutzI si ca eSTi mai slABUTZa.dah' stai caLMA ca daca' uRMEzi cura cee' de ingrASAre' o sa ai saNII mai mariCEI.si pe mine ma enERVEaza cand cineva' imi zice sa asTEPt pana pe la 20 si ceva de anI sa imi creASCa, de aceea, acum' beAU desTUL de mOOOLth' lapTE.am auzIT ca daca' Te speli cu apa rEKE' pe saNI iti creSk' mai repede, si ai putea sa ai gRIJA sa nu te tot loVESTila ei, ca asTA nu pREa e Bn.si la suTIEn, nu cred ca ' ca ti miCESte. daca' nu ai aSHA mari ai Putea sa iti iei un SutIEN care i doar aSHA' sa tina pana iti Cresk'.dah' dK' zici ca nu prea ai ce baga atnci nu mai pUrta o vrEME pana iti creSK'. pOArta un mAIEu pe sub sa nu se vADA urat si cam atAT.
Te rog sa incerci sa-ti iasa din capsor complexele astea :)
Sunt o gramada de fete - printre care si eu :D care au sanii destul de mari insa ar vrea din tot sufletul sa fie mici, nu-i nici o fericire sa ai sanii mari, sunt destule inconveniente :D
______Si nu mai purta sutiene care crezi ca iti micsoreaza optic sanii mai mult, cumpara-ti sutiene cu burete tip push-up - au aparut si cu burete dublu. Si poarta-le fara grija! _________ http://verze.ro - simtul umorului nu a murit!
Buna! Nu-ti face griji ca sanii unei fete cresc pana la 18 ani. Daca iti doresti sani mai mari, poti sa porti sutien cu burete (desi nu este indicat). Eu zic sa ai rabdare ca o sa ai si tu formele dorite la un moment dat si ai grija ca nu cumva cura de ingrasare sa te faca obeza din cauza metabolismului schimbat!
Ai grija cu cura asta, cat despre sutien, sunt niste sutiene care iti maresc sanii
A aparut acum un fel de "sutien" care doar se lipeste de sani si ti-i arata mai mari. Acesta se pune pe sub sutientul tau normal. Nu e scump, dar nu stiu exact de unde il iei...
In schimb, nu ai de ce sa fii complexata in legatura cu asta. Sanii tai vor creste in timp. Incearca sa faci dusuri cu apa calda si rece.
Si inca ceva: nu-ti lua sutiene nici prea mari, dar nici prea mici decat ar trebui. Ia-ti exact marimea de care ai nevoie.
Sper ca te-am ajutat!
@fernanda: foxy n-a zis nimic de nicio intrebare. A spus doar ca are o problema. Deci i-ar trebui putin ajutor. Citeste cu putin mai multa atentie data viitoare
Alex10092003 întreabă: