Buna, poate prin oras mai sunt magazine Sonia sau poate la alt mall unde o poate gasi dar fiind alba sincer, mai bine nu. Este privilegiul miresei sa poarte alb. Cel mai bine ar fi sa cautati in continuare si poate gaseste una mult mai frumoasa. nu se stie niciodata. Mult succes!
Nu mi-ati oferit niciun raspuns, rugamintea mea este sa ma ajutati cu un site cu ceva, eu am cautat pe google si am gasit tot unele si aceleasi rochite si fiind si urate...
Ba am spus sa mergeti si la alte magazune Sonia din oras sau alt mall deoarece e posibil sa se regaseasca si in celelalte
Multumesc mult divaolito, meriti funda din plin!
mersi
Spune-i ca este absolut interzis sa poarte rochie alba la o nunta, deci nu o putea purta. Ar fi ras toata lumea de ea ca de ultimul om, asta daca nu ar fi dat-o imediat mireasa afara (cum ar fi normal). Si incearca sa o faci sa citeasca o carte de maniere elegante, ceva, ca sa nu mai aiba initiative din astea absurde.
Pe de alta parte, nimeni nu este deprimat pentru o amarata de rochie, stai linistit. Se preface doar, cine stie de ce, este imposibil sa fii trist 5 minute pentru ca nu gasesti o rochie.
Buna. E si normal sa se simta trista... Spune-i sa mearga in magazinele Nissa, Steilmann, poate New Look.
Sigur va gasi ceva frumos!
Eu zic sa o insotesti la cumparaturi, poate isi gaseste alta, care sa ii placa mai mult. Si btw, nu prea este OK ca invitatii sa poarte alb, pentru. ca ar fi culoarea miresei (eh, vorbe din popor).