| al3xa_6696 a întrebat:

am si eu probleme cu punctele negre de pe nas.am auzit ca se duc daca imi spal fata cu spirt sau daca pun plasturi de la farmacie.care metoda credeti ca e mai eficienta? va rog sa explicati!
mersi mult:*

8 răspunsuri:
pupimik
| pupimik a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa mergi la un tratament cosmetic sa iti curete tenul de puncte nerge si pe urma sa folosesti in fiecare seara o lotiune pentru inchiderea porilor.Inainte de a folosi lotiunea, demachiaza-te. Succes!

| andreea_8479 a răspuns:

U t chinui cu spirt.nu am incercat pentru ca nu avut nevoie dar banuiesc ca este dureros
du te la farmacie sh vezi ce iti pot recomanta pers d acolo
nu mai amana...cu cat t duci sh intrebi mai repede cu atat iti vor trecea mai repede

bafta:*

| Leea1234 a răspuns:

Cu timpul or sa-ti dispara, dar acum trebuie sa iti faci cel putin de 2 ori pe saptamana ceai de musetel, il pui intr-un lighean iti strangi parul pui un prosop deasupra ligheanului si stai cu fata in aburii degajati stai si tu macar 10 minute (cat poti tu) asta ajuta porii sa se deschida, dupa care cu o bucata de pansament sau vata iti stergi fata (eu foloseam pansament). si cum vine sezonul calduros ar fi bine sa te speli pe fata cu o lotiune de curatat fata (eu folosesc neutrogena visiblyclear wash)cu spirt eu una nu te-as sfatui cat despre plasturi la mine nu au functionat niciodata

| Jonsdottir a răspuns:

Cea mai eficienta metoda este sa faci o baie de aburi pentru. fata o data pe saptamana

| prettyodd a răspuns:

In niciun caz nu folosi spirt.
Mie mi-au trecut cu lotiunea tonica Nivea Visage Young si 2 in 1 demachiant+lotiune tonica tot de la Nivea. Depinde si de tipul tau de ten.
Poti sa incerci si infuzii cu ceai de musetel. happy

| friedaka a răspuns:

Obligatoriu salon cosmetic, cel putin pentru prima data. Acolo vezi si tu cum se face si pe urma poti aplica si singura, dar macar inveti niste principii de baza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Eu nu optez pentru nicio variantă dată de tine.
Mergi la un salon de frumusețe și faci un tratament adecvat și ulterior o să faci unul de întreținere, dar îl faci tu acasă la îndrumarea cosmeticianei.
Pa, pa.

| Gigel90 a răspuns:

Exista ceva crema produsa de farmec care se aplica pe punctele negre si se sterge cu un servetel dupa cateva minute