| nicky_3440 a întrebat:

Am si eu un offf cam mare pe care daca stau bine si ma gandesc il au foarte multe fete si femei...nu am sani deloc.Ma simt fff prost mai ales vara cand se poarta decolteuri iar nu am ce baga in sutien pentru ca pana si cea mai mica marime la sutien mie imi este mare.Am 19ani si la anii astia nu am deloc fata de alte fete care sunt mult mai mici si au.Sunt putin mai plinuta dar cu toate astea nu am sani iar masurile mele sunt 78-87-95 si am 1, 60m deci va puteti da seama cam ce fel arat.Va rog, desi stiu ca nu este indicat, sa imi spuneti si mie numele unor pastile care ajuta la cresterea sanilor, dar sa nu deregleze ceva in organism sau sa ingrase.Va multumesc mult de tot si ast raspunsurile voastre care sper sa imi fie de ajutor.

Răspuns Câştigător
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Sunt de acord cu ceea ce-au zis fetele mai jos.
Anticonceptionalele iti maresc sanii uneori... Nu cred ca sunt pastile sanatoase pentru asta... dar poti incerca sutienul acela invizibil cu silicon de exemplu: http://www.okazii.ro/......tele-.html

12 răspunsuri:
pupimik
| pupimik a răspuns:

Nici eu nu ti-as recomanda pastile sau implanturi.

http://www.sanatatesexuala.ro/produs.php?nume=breastsuccess
O prietena si-a comandat de pe site...si a dat roade.Nu stiu cum se pliaza la organismul tau... dar daca marimea sanilor e un complex atat de mare pentru tine... poti sa incerci;;)

| LuS[z] a răspuns:

Draga nicky nu trebuie sa fi complexata de faptul cum arati.cine te place te accepta asa cum esti. dupa cum ai spus si tu...toate fetele au cate o problema.nu pastilele sunt solutia! trebuie doar sa inveti sa te accepti atat cu defecte cat si cu calitati.asa ca nu mai te gandi ca nu arati bine.fiecare fata si femeie e frumoasa in felul ei!winking

| leluc a răspuns:

Ar trebui sa apelezi la increderea in tine, nu la medicamente. Frumusetea nu este doar fizica, atitudinea si personalitatea pot face o persoana cu aspect fizic neplacut, extrem de frumoasa. Reflecteaza si invata sa te iubesti asa cum esti, pentru ca esti frumoasa.

| maria a răspuns:

Draga nicky, esti tanara si cu siguranta ca ai multe calitati.Inainte de a lua nu stiu ce pastile care pot avea efecte secundare nedorite, parerea mea este sa iti faci curaj si sa mergi la medicul de familie si sa iti dea o trimitere la un medic endocrionolog, urmand sa iti faci analizele necesare recomandate de el si sa vezi ce e de facut, in privinta sanilor.
Incearca sa te gandesti ca ai multe atuuri, ca vezi, ca mergi, auzi, esti tanara, cu siguranta esti simpatica, te faci placuta si feminintatea nu consta in expusul sanilor in decolteu.
Incearca sa faci sport atat cat poti, acasa sau la sala, pentru a avea un tonus mai bun si ca sa capeti o alta stare de spirit. Pana atunci incearca sa fii optimista si sa porti bluze care sa nu fie mulate. Cauta prin oras alaturi de o buna prietena, bluze sau tricouri care sa te avantajeze, pune-ti in evidenta alte calitati, parul, ochii, pielea prin machiaj si ingrijirea lor permanenta, poarta fuste care sa te avantajeze sau pantofi cu un pic de toc, fruntea sus, gandeste-te ca sunt femei care in urma unor situatii delicate si dure de viata raman fara sani si traiesc, lupta sa mearga mai departe, e drept, cu implant mamar sau in unele cazuri fara, caci sa stii ca exista si femei care nu isi permit reconstructia sanului/sanilor pentru ca este foarte scumpa. Eu cunosc un astfel de caz.Cu siguranta ca vei intalni un barbat care sa te placa asa cum esti tu, cu calitatile tale, pentru ca TU esti unica pentru el.Ai grija de tine si scoate la iveala, FEMEIA din tine, cu ce ai tu bun.Curaj si incearca sa iti pastrezi increderea in tine. Existi, deci bucura-te de viata!

| bunica a răspuns:

Draga nicki eu am 53 de ani si la varsta de 23 nu aveam sani deloc si dupa ce am nascut au inceput sa se mareasca si acum slava domnului arat bine. sa stii ca ce-i natural este frumos. te pup si ai rabdare.

| anarhistor a răspuns:

Mie nu-mi plac fetele cu sani mari...si sunt barbat bine... happyhappyhappyhappy
Te sfatuiesc sa nu vezi in asta un complex. Sunt altele...

| cutie a răspuns:

A mie imi spui...Nu iti doresc sa ai sanii mari...Eu ii am prea marisad. Dar imi placetonguetonguetongueP

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu ca poate parea un cliseu dar frumusetea vine din interior; daca tu te simti frumoasa, bine in corpul tau, sigura pe tine, cu personalitate lumea o sa te vada asa cum te vezi tu; pe incercate happy; sunt multe femei care au sanii mici si sunt foarte frumoase; de ex: Kate Hudson, Charlize Theron, Keira Knightley si multe altele
Sunt multe persoane care te cuceresc prin felul lor de a fi si nu prin frumusete asa ca ai incredere in tine, punete in evidenta prin calitatile tale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 14 ani si nu am sanii mari si totusi eu incerc uleiul de marar masaj pe sanii si o sa vedem rezultate incearca fiinda u ai deja 19 ani trebuia sa fc cv pana acum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti zic eu:cred ca chiar esti o zdreanta si cred ca aratii ca o baba din aia slaba fara sani. puneti silicoane esti matura acum. nu mai pune intrebari tampite pe site.nu o sa te casatoresti daca arati asa,,... fara sani.

| 112 a răspuns:

E firesc sa fi nemultumit de fizicul tau, pana si Jesica Alba se plange, cand se ingrasa cate putin. Pt orice om conteaza parerea altora, prin ei te vezi pe tine, deci eu iti zic ca esti draguta asa happy

| mikishorul a răspuns:

La 15 ani nu aveai de ce sa iti faci griji... dar la 19 trebuia sa ai ceva sani...incearca sutienul acela invizibil din silicon