| Nextone a întrebat:

Am sindromul ovarelor polichistice.Am fost la medic si mi-a dat tratament cu Melleva35 timp de 3 luni.Am inceput sa le iau de 3 zile si inca din prima zi de administrare mi-au aparut pe piele blande.Ma mananca si folosesc crema mentolata pentru a le calma.Am mai avut astfel de probleme si inainte sa iau medicamentele acestea dar, nu am luat in seama gandindu-ma ca poate fi de la vreo mancare,cum, de altfel ma gandesc si acum.Am consumat multi castraveti murati si usturoi in ultimele 3-4 zile.
Ati avut astfel de probleme de la anticonceptionale? sau de la mancare? La ce medic sa merg?
Scuzati categoria dar m-am gandit ca aici sunt mai multe femei big grin

Răspuns Câştigător
| micutzafinetze a răspuns:

Buna si eu am sindromul ovarelor polichistice dar doar pe ovarul stang si mie tot melleva 35 mi-a dat reteta dar in orasul meu nu se mai gasesc aceste anticonceptionale si mi-au fost inlocuite cu yasmin si chiar astazi am fost sa le cumpar fiind prima zi de menstruatie de cand am descoperit lucrul acesta acuzam dureri in timpul contactului sexual si nu aveam menstruatia regulata imi venea cam odata la doua luni si ce ma determinat sa ma duc la doctor a fost ca avusesem ultima menstruatie timp de 3 saptamani.(Melleva35) si mi s-a spus ca nu se mai fabrica si ca ce inca se mai gaseste in farmacii nu sunt melleva in sine deoarece melleva 35 nu se mai face ca nu au avut o eficacitate mare provocand in 90% din cazuri reactii adverse si mi-au fost inlocuite cu yasmin sunt de parere sa iti consulti din nou medicul ginecolog pentru ati da un inlocuitor sper ca ti-a fost de ajutor raspunsul meu

0 răspunsuri: