| LoveIsTheAnswer a întrebat:

Buna,am tenul masliniu si ochii verzi albastrui,am citit ca mi-ar sta bine sa ma vopsesc si cu o culoare mult mai deschisa fata de cea pe care o am acum,brunet,cum ar fi blondul inchis,caramel sau saten.
Ce parere aveti si as vrea sa stiu este absolut necesara mai intai o decolorare a parului pentru a ajunge la culoarea de blond inchis de exemplu sau pot sa ma vopsesc direct, cam cat ar costa o decolorare si o vopsire la un salon in situatia mea, precizez si ca am parul lung.Multumesc anticipat :*

Răspuns Câştigător
| Kasia a răspuns:

Buna.daca vrei sa ajungi la un blond inchis-caramel e necesar sa te decolorezi. daca faci asta la salon+vopsire iti va lua in jur de 300 lei.asta daca alegi un salon cat de cat ok. daca e unul mai bun iti poate lua si mai mult.insa nu alege unul cu preturi foarte mici-asta spune tot despre produse si tehnica.

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vezi aici, http://www.lyla.ro/tunsori/
Pa, pa.

| Bondarel99 a răspuns:

Daca ai tenul masliniu nu iti va sta bine cu nicio nuanta de blond, vei parea artificiala.Cel mai bine ti-ar sta cu un saten deschis, ciocolatiu sau maxim saten deschis.Nici nuantele de roscat nu te-ar avantaja deloc.
Si la salon iti va spune acelasi lucru.

| EaEmma a răspuns:

Daca esti bruneta trebuie decolorare...iar pretul, depinde la ce salon mergi

| emag a răspuns:

La tenul tau masliniu nu cred ca ar merge o culoare prea deschisa, cred ca un saten inchis e cel mai bine, s-ar putea sa nu ai nevoie de decolorare

| anonim989 a răspuns:

Daca esti bruneta va trebui sa te decolorezi sa poti ajunge la culoarea dorita.altfel e posibil sa nu iti prinda.eu m-am decolorat si vopsit cu 100 lei.acum depinde e salonul la care te duci