| roxxutzzz a întrebat:

Am tinut o cura de slabire si am slabit dar... cum pot sa ma mentin asa cum sunt eu ca parca vad ca iar o sa ma ingras.Nu stiu ce sa manancbig grin

Plz Helpkiss

funditahappy

Răspuns Câştigător
| PennyLane a răspuns:

Te poti mentine prin SPORT! + renunta la fast-food si ar trebui sa reduci si dulciurile. Nu manca dupa ora 19.

7 răspunsuri:
| veveroi a răspuns:

Orice cura de slabit ai tine daca nu faci sport nu reusesti nimic.incearca sa-ti faci un program si sa te tii de el.cum ar fi poti sa-ti faci un abonament la aerobic(slabesti si iti tonifiezi muschii garantat) dar daca nu iti permiti sau nu ai timp iti poti impune acest program acasa uitete pe net la miscarile pe care trebuie sa le faci ( exista pentru abdomen, picioare, maini, fesiere, tu alegi), de altfel poti la fel de usor sa iesi la alergat in parc pe seara sau dimineata cu o prietena, sau daca ai prin casa o bicicleta medicinala sau steper cum ii spunetongue...

si bineinteles incearca sa renunti la alimentele cu multe calorii.nu zice nimeni sa nu te atingi din cand in cand de ciocolata sau fast food-uri. e ok dar sa fie regulat
eu spre exemplu vreau sa ma ingras si mananc intruna nuci alune si alte prostii din astea micilaughing. tu sa nu faci asa ceva
dar cel mai important e sa ai vointa!

ok cam cu atat pot sa te ajut!
bafta si ai grija de tinebig grin

| M' a răspuns:

Mananci putin dar cate putin, sa nu te saturi
si asa nu te vei ingrasa
aa si nu renunta la sport

| Alexa_8596 a răspuns:

Poate imi zici si mie cura aia :X :* Pei mananca in continuare ce ai mancat la cura happy Si ai sa vezi ca organismul tau se va obisnui in curand cu aceea cura happy

Acum, fundita happy?

| Sin a răspuns:

Mananca ce ai mancat si pana acuma.Nu te apuca sa mananci hamburgheri, chipsuri si dulciuri.

| SweetAngelCry a răspuns:

Mananca multe multe fructe si legume si calculeaza-ti caloriile la fiecare masa.(cum se numeste cura pe care ai tinut-o?)

| roxxutzzz explică:

Am uitat sa mentionez sa imi spuneti ceva ce ati incercat si voi nu copy paste de pe netkiss

| roxxutzzz explică:

Am tinut 3 fructe 3 zile legumebig grin