Ar trebui sa mananci fara sa exagerezi. Pentru ca faci rau organismului in disperarea de a pune kilogramele la loc si s-ar putea sa capeti si in plus, daca nu tii situatia sub control. Consuma cat iti trebuie si lasa organismul sa-si refaca rezervele in ritmul sau, nu in cel dictat de tine.
Adevarul ca in ultimele doua zile am mancat o gramada..paine cu smantana cu dulceata de doua ori, sanwish, hot dog...mi e frica sa nu raman asa, mai ales ca eu nu prea am facut sport, dar tinand cont ca a fost vorba de doar o luna...ar trebui sa revin nu?
Mi-am ars si rezervele de grasime pe care le am avut de a lungul timpului, dar aratam normal, am vrut doar sa fiu skinny, slabuta tare nici macar pe abdomen nu se mai pune cum era inainte, of Doamne...
Lucrurile se fac treptat. Nu te grabi!
Deci..ar trebui sa revin la programul de dinainte? adica mancat normal.
Exact. Mananci normal si treptat mai adaugi cate un aliment, ca sa vezi daca greutatea creste.
Mananca ciocolata si sa vezi cate kg pui pe tine. Incearca sa mananci mai multe grasimi si in 2 saptamani iti revii
Mananca cat vrei de acum dar fara sa te fortezi..mai mananca cate un desert si apoi vei vedea ca vei deveni la fel cum erai
Am si arderi puternice cred, in general nu prea se pune la mine, nu mi a trebuit mie dieta si sport...dar asa e cand iti cauti de lucru
Da poti dar sa nu mananci foarte mult ca pe urma o sa ti se faca rau ca tu te-ai obisnuit cu acea dieta! in 3 saptamani iti revi la normal! sucees!
Dimineata fulgi de ovaz cu iaurt, apoi nuci, apoi piept de pui cu salata, apoi fructe, apoi ton cu salata...plus alergat juma de ora in fiecare zi....slabesti garantat.
Mario1996 întreabă: