| 23nume23nume a întrebat:

Bună. Am tot văzut pe net că dacă îți masezi tenul cu gheață, se reduce roșeața și posibil sa scapi de acnee și sa ai un ten hidratat. A mai încercat cineva? Nu vreau sa fie vreunul dintre zecile de "leacuri" prostești de pe net.

Răspuns Câştigător
| nadiaaren a răspuns:

Nu va merge, am cunoștințe care s-au confruntat cu acneea, și au încercat mii de leacuri babesti, mai ales pe cel cu gheata, gheata direct pe piele poate chiar sa producă vergeturi și alte complicații, dacă ai probleme grave cu acneea, recomand sa mergi la un dermatolog! Oricum, ești frumoasa asa cum ești și acneea va trece odată și odată.

4 răspunsuri:
| Alex22C a răspuns:

Salut! Poate să reducă roșeața in cazul unui traumatism sau lovituri ori inflamații al țesutului dar în niciun caz acneea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu unul nu am incercat asa ceva dar din cate stiu, gheata nu are proprietatea de a estompa acneea, ci doar sa reduca roseata de la suprafața pielii.

| Violleta2022 a răspuns:

De acnee poti scapa si daca te speli zilnic cu apa calda si sapun, ca sa elimini toate impuritatile, praful si transpiratia care se depun in porii fetei, ii astupa foramdn puncte negre si ulterior inebunsindu-i se infecteaza si asa apare aceea (cosurile, bubele de pe fata).
Gheata nu face decat sa stranga porii, ca orice apa rece.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Ca sa scapi de acnee trebuie sa mergi la medicul dermatolog. Ce vezi pe net nu inseamna ca este automat bun. Te dezamagesc, dar chiar este unul dintre leacurile prostesti. O problema nu se trateaza cu lamaie, bicarbonat, gheata, patrunjel sau alte prostii. Mergi la doctor si rezolva problema.