Aplici ulei de ricin pe unghii cu buricul degetelor, și masezi fiecare unghie în parte timp de 2-3 minute.
Ai grijă să nu aplici prea mult, pentru că este posibil să pui mâna la ochi din greșeală, și vei avea probleme, pentru că este foarte uleios.
Atât uleiul de ricin, cât și cel de migdale ajută la întărirea unghiilor, evitarea exfolierii acestora, și hidratarea cuticulelor.
Baftă!
Cu o pensula veche de oja, curatata in totalitate, aplici ca si cum ai aplica lacul de unghii, apoi stai pana intra in unghie. Alta solutie ar mai fi cu o discheta demachianta, inmoi un coltisor, ca sa nu pierzi mult produs, sau chiar cu un betisor de ureche. Sper ca te-am ajutat O zi buna
Cel mai bun pentru unghii este uleiul de masline. Il incalzesti, in asa fel incat sa fie usor caldut spre cald, nu fierbinte, pentru ca in primul rand o sa te arda si in al doi-lea nu te ajuta cu nimic daca e fierbinte. Iti bagi unghiile in ulei si stai asa cu ele aproximativ 10 minute. Procedura asta se face o data pe satmanana, in cazul in care vrei, poti sa o repeti si la 3-4 zile. Probabil asa merge si cu uleiul de ricin.
Uleiul de ricin foloseste la crestere din cate stiu eu. il pui pe unghii cu mana pur si simplu
Bună.
Seara, înainte de culcare cu minim 30 de minute masezi unghiile cu ulei.
Pa, pa.