| piisycutzza a întrebat:

Am un blond foarte deschis natural si as vrea sa.mi fac varfurile cu albastru de metil. Acesta trebyie aplicat pe parul ud sau uscat? Arde parul daca nu e aplicat cum trebuie? Dupa ce.l aplic astept cateva minute/ ore ai dupa il clatesc sau il las asa pana cand ma voi spala pe cap? Parul trebuie sa fie putin gras? Dau funda

3 răspunsuri:
| NH4OH a răspuns:

Nu e vreun miracol în a-ți pune albastru de metil pe păr. Nu este dăunător, găsindu-se în farmacii de alfel, se diluează în apă și se pun pe părul uscat ca orice alt produs de colorare a părului. Nu cred că exisă vreun produs de colorare care să necesite udarea părului înainte ( pentru că altfel culoarea nu este absorbită ).
După ce îl aplici îl tapotezi cu un prosop și-l usuci cu feonul.
Nu trebuie să fie gras.
Un sfat : Albastrul de metil, violetul de gentiană, hârtia creponată etc se iau oribil pe haine, mâini, perete, cearșaf, perne, cam absolut tot și mai ales alb + dacă transpiri, de asemenea părul ți se va lipi de piele și te vei trezi colorată. Nu e nicio plăcere în a avea părul colorat, îți spun din vasta mea experiență. Pe părul blond deschis e greu să-ți aplici ceva colorat, mai ales acasă. Se prinde extrem de repede pe păr și trebuie făcut uniform și cu un ombre destul de bine făcut. Pe un șaten dacă mai atingi sau depășești cu ombreul nu se observă nașpa, dar pe blond CATEGORIC! După prima spălare ți se va face un verde, o iarbă bună pentru văcuțe! laughing
Baftă, eu îți zic să te mai gândești.

| razvanel112 a răspuns:

Incearca vopseaua de la oro therapy. Daca ai nevoie de ajutor ii suni pe ei si te ajuta cu sfaturi sau poti sa incerci la un salon.

| piisycutzza explică:

In timp se ia culoarea. Dar intrebarea mea este daca se vede urat cand mai e putina culoare pe par?