| ღ..*Addelly*ღ.! a întrebat:

Buna ...am un cercel de aur de nas si mi s-a inegrit asa un pic nu tot oare in ce il pot baga. Am auzit ca in apa cu sare... voi stitii cum se poate curata aurulbig grin multumesc

14 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Pasta de dintiwinkingSe curata foarte binebig grin

| Brigitta a răspuns:

Pai eu din cate stiam aurul este un metal nobil, la fel si argintul, adica nu se oxideaza suprafata deci impuritatile se pot curata foarte bine cu bicarbonat de sodiu, alcool medicinal sau detergent de vase lichid happy
-cu bicarbonatul: ori cu o periuta ori pui 3 lingurite in apa calda si lasi bijuteria acolo 30 minute, dupa aceea clatesti cu jet de apa.
-cu lichidul de vase: pune cateva picaturi de detergent in apa calda (apa cat sa acopere bijeria) si o lasi acolo 30 minute, apoi clatesti cu jetul de apa.
-cu alcool medicinal: inmoi o carpa in alcool si freci bijuteria pana dispar rezidurile happy

Eu mereu folosesc o periuta de dinti si bicarbonat alimentar happy E foarte simplu si mereu curat bijuteriile impecabil happy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cu amestec de bicarbonat de sodiu si zeama de lamaie.

| ViVi a răspuns:

Se curata cu o bucata de bumbac inmuiata in alcool medicinal.
O alta metoda prin care se poate curata aurul este urmatoarea: pune cateva picaturi de detergent de vase intr-un vas cu apa fierbinte, amesteca bine si lasa bijuteria sa stea timp de 10 minute in amestecul respectiv. La final bijuteria se clateste cu multa apa si se sterge cu un servetl de hartie. incearca

| ViVi a răspuns:

Dragilor care mi-ati dat stupid cu pasta de dinti se curata argintu
happy

| miauu a răspuns:

Pasta de dinti.
sau bicarbonat

| Gabry a răspuns:

Mama foloseste pasta de dinti.

| AvalohAlyn a răspuns:

Ce cauta cercelul in nas? Doamne fereste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,
Eu fierb aurul 2-3 minute in apa cu detergent ...si dupa poti sa-l cureti cu o periuta moale :-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa il bagi in otet

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baga-l in otet

| Essence_3524 a răspuns:

Pai daca cercelul e de aur nu are cum sa se inegreasca...inseamna ca nu e aur poate este argint aurit...in nici-un caz aur...:*tongue

| Sabina_8007 a răspuns:

Poti sa-l fierbi cateva minute in apa cu detergent!

| aura_7391 a răspuns:

Buna! incearca sa il pui in apa cu otet sau pur si simplu in otet...