anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un co de cateva zile si nu se mai usuca! am incercat cu pasta de dinti timp da 3 nopti dar nici un rezultat! Partea rea este ca se afla chiar pe nas! Urgent solutii pentru a se usca! Funda daca da rezultate!

4 răspunsuri:
| laryyssaa a răspuns:

Incearca cu aspirina. o pisezi, amesteci cu putina apa si pui putin din pasta pe cos... daca te uiti pe produsele pentru cosuri o sa vezi ca multe contin cam ce contine si o aspirina...pasta de dinti nu te ajuta la nimic

| DontHaveANamee a răspuns:

Cu pasta de dinti?! Serios?! raised eyebrows Am trait s-o aud si pe-asta. straight face

| DontHaveANamee a răspuns:

Dar ca sa nu fiu nesimtita, iti raspund totusi la intrebare. Eu de obicei citesc reviste si pe net solutii pentru uscarea cosurilor. Poti incerca de exemplu sa te speli pe fata mai des. Poti sa te dai cu ceai de musetel, iar apoi sa aplici putina miere pe cosuri si sa o lasi sa actioneze cel putin 5 minute.

O alta solutie este ca inainte de culcare sa te speli pe fata si sa storci o lamaie, iar zeama sa o aplici pe fata si sa o lasi pana a 2 zi dimineata.

Deasemenea soarele iti face foarte bine pentru ca usuca cosurile. happy

| ddddidi a răspuns:

Am avut si eu o probleme de acest gen...incearca mibazon.Iti trece rapid, si nu e nici scump