Ți-ai răspuns singură la întrebare în postare . Totuși dacă ești așa curioasă poți să îți faci liniștită și dacă nu îți mai place îl prinzi cu agrafe și îl lași să crească. Mai bine încerci decât să ai regrete.
Dacă e fetish, apăi mergi până la capăt. Cât o să mai stai holbându-te după bretoane? Fă-ți propriul breton și iubeste-te!
Baftă!
Mereu eu fac ceea ce simt asa ca asta te sfatuesc si pe tine, te poti consulta cu un frizer, cerei parerea vezi ce zice oricum parul creste, uite sa iti spun ceva toata viata mea am avut parul lung dar la un moment dat mi-am dorit o schimbare, am vrut sa il tai mai sus de umeri sincer eram in dubii pentru ca nu stiam sigur cum o sa arat, am fost la frizer, ea mia apus ca mai bine sa nu risc asa sa il taie dar nu asa tare, dar eu am riscat eram hotarita iar la final arata superb chiar si frizerita a ramas placut surprinsa(mi-a facut chiar si poze) ma gindeam si eu sa imi fac side bangs tipic asiaticelor inca ma mai gindesc dar tu daca iti place cum arati asa nu iti mai fa griji cu placa nu va trebui mereu facut iar de scurtat e simplu sa te duci la un salon sa te faca si nu il fa asa lung ca sa iti stea in ochi
Eu nu am avut breton insă o prietena a incercat sa isi faca fiindca nu a mai avut, apoi i-a fost putin greu cand incepea sa ii creasca fiindca se facuse prea lung si trebuia sa il prinda cu clame deasupra. Oricum parul crește destul de repede si daca chiar vrei poți încerca sa iți faci dar sa explici cum îl vrei la coafor ca sa iasa fix pe gustul tau.
Nu se poate numii fetish, pur și simplu îți place cum îți stă. Eu zic ca nu merita, am avut mai bine de 4 ani breton și e foarte greu sa îl menții. O zi îți stă bine, a doua zii arăți de parca vi de la câmp. Dacă îți place asa tare, ai putea sa îți iei extensie de breton(la fel cum ai avut tu peruca aia), sau sa încerci sa îți faci un faux bangs. O sa te saturi de el și o sa stai mai bine de un an jumate pana sa îți crească parul normal.
anonim_4396 întreabă:
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: