anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am un majorat la sfarsitul saptamanii si as vrea sa incerc o noua coafura...am breton drept .si as vrea sa`mi intorc varfurile de la par din lateral in exterior dar nu`mi iese niciodata.cu ce as putea sa le intorc.si ce coafuri imi mai recomandati la bretonul acesta dreptsad...am parul blond si de lungime medie. multumesc:*

2 răspunsuri:
| Debb a răspuns:

Ai o frizura frumoasa. Nu trebuie sa o impopotonezi mai ales daca ai breton drept pentru ca bretonul te scoate in evidenta destul de mult. Poti pur si simplu sa-l tapezi un pic si sa-l prinzi la spate.
Sau ai putea sa-ti intorci bretonul cu placa in felul asta :

http://www.google.ro/......tp?/imgres ic:specific, isc:yellow&itbs=1&iact=hc&vpx=264&vpy=274&dur=4156&hovh=240&hovw=195&tx=150&ty=173&ei=5TUnTanZKoHFswashfy1Ag&oei=wjUnTdH0MIOq8QOfzfGEBw&esq=8&page=1&ndsp=22&ved=1t:429, r:8, s:0

Bafta :*

| andree1705 a răspuns:

Eu am reusit sa-mi intorc varfurile in mai multe feluri, dar acum stii cum este.parul difera de la om la om.
Prima data cand mi-a reusit am incercat cu placa. [big grin]. Aveam parul proaspat spalat si.imi statea cam valvoi.asa ca am vrut sa-l intind. Cand il intindeam, la varfuri duceam placa in exterior. Am repetat asta de multe ori si a mers de fiecare data. Poti sa mai dai si cu putin fixativ ca sa ramana cum l-ai aranjat.
A doua oara, nu a iesit chiar asa de.stilat. Mai mult aveam varfurile spite. [laughing]. Am incercat cu gel a doua oara. Si banuiesc ca in situatia asta, stii si tu cum sa-l folosesti. [hee hee]