Nu te simti fustrata.altii nu au un picior, sau o mana, miros sau vaz, si tu te plangi ca ai nasul putin mai mare.altii se roaga la dumnezeu sa poata vedea, auzi, sau sa aiba miros, iar tu...stai linistita ca nimeni nu este perfect! cine are sa te iubeasca te iubeste si asasi sti uh, este o vorba: frumusetea trece, mintea ramane:*
Complexele de genul acesta sunt doar în mintea ta. E posibil ca tu fiind complexată să îl vezi şi mai mare decât este. Pune în valoare celelalte calităţi ale tale, părţile corpului care îţi plac, ochii, părul, talia, decolteul... Ce vrei tu.
Odată ce te vei simţi bine în pielea ta, şi ceilalţi te vor vedea frumoasă!
Si eu am nasul mare si cu toate astea, sunt apreciata si, pe deasupra, mai am si prieten care ma iubeste.
Pentru corectarea formei nasului poti incerca sa-l machiezi cu un fond de ten cu un ton mai inchis decat cel folosit pentru restul fetei. Culorile inchise induc un efect optic de micsorare, in timp ce culorile deschise maresc suprafata.
Dar, toate persoanele au complexe asa ca nu trebuie sa te simti jenata.
Mult succes si incearca sa te accepti asa cum esti :*!
Toti avem complexe stai linistita.pana la urma trebuie sa ne acceptam asa cum suntem. pune-ti in valoare ce ai tu mai frumos.Nu cred eu ca nu esti o draguta cand te aranjezi, si iti pui ceva haine care te avantajeaza.Si eu de exemplu am un compex cu sanii mare complexx, dar incerc sa trec peste! Multi pupici sia i incredere in tine
Toti avem defecte... nu e nimeni perfect! daca esti foarte complexata de acest lucru incearca sa iti faci o operatie. o pr si-a facut, a costat-o 20 mil vechi.
Daca ai peste 18 ani poti sa-ti faci o rinoplastie.costa cam mult dar te scapa de defect.
altfel va trebui sa astepti pana faci 18 ani, pana atunci fi increzatoare.succes:*:*
Crezi ca conteaza atat de mult nasul? si fratele meu ma necajea cand eram mai mica ca am "un mas mare" si eram suparata, adevarul e ca tu il vezi "un pic prea mare" cand o sa te obisnuiesti cu el o sa vezi ca o sa inceapa sa-ti placa :d
Si eu il am putin cam mare dar nu trebuie sa te simti jenata fi tu insuti si bucurate de ceea ce ti-a oferit Dumnezeu
Nu trebuie sa te simti jenata pentru ca nimeni nu e perfect multumeste-te de ce ti-a oferit Dumnezeu