| Onixuţa a întrebat:

Am un nas care era adorabil, uşor cârn, micuţ. Acum am un nas drept, cu baza foarte proeminentă, chiar puţin grosolan, puţin turtit la bază, deloc finuţ... sad La 14 ani nu cred că îţi face cineva operaţie şi prefer să nu folosesc cosmetice de pe acum..Am auzit la cineva de nişte remedii cu argilă. Mă gândesc că dacă mai stau aşa peste vreo trei ani cine ştie cum va arăta..Nu vreau să mă resemnez cu ideea că nimeni nu e perfect. Măcar nasul să fie. laughing Spuneţi-mi vă rog, ce aş putea face? Ofer fundiţă! Mulţumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| EllaHaHa a răspuns:

Daca nimeni nu iti spune ca ai nasul urat inseamna ca nu il ai e logic si eu am tot 14 ani si am intrecut prin asta... nu te mai gandi la asta

7 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Imi pare rau sa iti spun, dar nu exista niciun remediu pentru felul in care se dezvolta cartilajele nasului.
Din ceea ce descrii aici, nu cred ca este nimic in neregula cu nasul tau, sunt fete cu nasuri cu probleme mai deranjante decat atat.

| Onixuţa explică (pentru OoBunnyoO):

Mi se pare foarte urât. Dacă aş fi băiat nu m-aş uita la mine din cauza nasului urât. Exact, cartilajele sunt proeminente. Sincer, m-aş opera dar dacă oasele sunt în creştere tot aşa va ajunge. Nu e lung, nici strâmb, nu pot spune nici că e borcănat, e puţin lătăreţ la bază. Mă poţi ajuta cu un sfat?

| LoriLoL a răspuns:

Ceea ce aplici tu pe pielea n-are nicio legatura cu dezvoltarea nasului

| EllaHaHa a răspuns:

Daca cand erai mai mica nasul era adorabil si acum este adorabil doar ca tu te vezi urata. Asa e la varsta asta. =]]]

| Onixuţa explică (pentru EllaHaHa):

Cred că ai dreptate în mare parte. laughing
Eu povestesc din poze că aveam nasul mic şi finuţ.
Nimeni nu mi-a spus până acum ceva despre nasul meu sau glume. Dar mie mi se pare cam proeminent.

| Onixuţa explică (pentru EllaHaHa):

Înseamă că mă întelegi dacă şi tu ai trecut prin asta. happy
Nu te uiţi uneori în oglindă şi ţi se pare că nasul strică tot aspectul chipului?

| EllaHaHa a răspuns (pentru Onixuţa):

Ba da

| EllaHaHa a răspuns (pentru Onixuţa):

Daca nimeni nu iti spune ca ai nasul urat inseamna ca nu il ai e logic si eu am tot 14 ani si am intrecut prin asta... nu te mai gandi la asta