| alexandra37 a întrebat:

am un par foarte deteriorat.folosesc un sampon si o masca de par forte buna... dar nu am nici un rezultat. ce as putea incerca sa am rezultate? mersi

Răspuns Câştigător
| MariaMonica a răspuns:

Eu am parul deteriorat la varfuri...si toti imi ziceau sa ma tund happy... da' am vrut.Asa ca mi-am cumparat un sampon"Gliss Hair Repair" cu 7 uleiuri, care reface parul. Doar ce m-am spalat pe cap si am un par foarte moale love struck Deci e un semn bun ca parul meu va fi mai sanatos ^^. Sper ca ti-am fost de ajutor.

2 răspunsuri:
| Lili_9579 a răspuns:

Buna Alexandra, in primul rind te-as sfatui din inima sa-ti tunzi virfurile despicate, asa intreaga tunsoare isi va recapata vitalitatea. Apoi poti folosi masti naturale, incearca uleiuri (masline, ricin, brusture), miere, gabenus. Evita prelucrarea termica (feon, placa), chimica (vopsitul), lasa-l sa "respire" o vreme cit mai natural posibil. Uite aici am scris mai multe detalii despre acest subiect http://www.fetelespun.ro/articole/ingrijirea-parului/
Sper sa-ti ajute si multa bafta!

| blonda_6663 a răspuns:

1. daca ai varfuri tocite, taie-le. ele nu se vor reface niciodata, din contra, se va deteriora parul si mai rau
2. uita-te si ce fel de par au ai tai. daca mama sau tata are parul friabil, rar, subtire, posibil sa ii mostenesti.
3.nu il pieptana cand e ud(just in case)
4. continua sa folosesti produsele acelea daca sunt de calitate, dar asigura-te ca sunt potrivite tipului tau de par(uscat, normal, gras)
5. tinel si prins si dezlegat. daca il tii prins se ingrasa mai repede, daca il tii dezlegat iei tot praful in el. deci, cand asa cand asa...
7.si nu te spala mai des decat trebuie
cam astea le stiu eu