Iti zic eu o crema foarte buna se numeste apa. Cel putin 2l pe zi si ai sa vezi ce ten ai.
Uleiul de argan ajuta foarte mult la tenul uscat. Da-te cu ala in fiecare zi si ai sa vezi ca face minuni. Dar ai grija sa fie pur, chiar daca e mai scump, merita.
Pe timp de noapte da...de ce nu.dar am nevoie de ceva sa meargă cu fondul de ten... ziua
Pai, la asta o sa se vada efectele pe timp de zi... Acum nu stiu exact ce sa-ti recomand, dar incearca cat mai multe metode, eu stiu ca asta e foarte bun pentru ca eu il folosesc dupa baie, cand imi ramane piele moarta pe frunte si intre sprancene. Doar il aplic, iar apoi in nici 5 secunde (la propriu) imi clatesc fruntea si nu mai am nimic pana la urmatorul dus. E foarte eficient pentru. mine.
Înțeleg ce zici.dar mie mi se usucă pe parcursul zilei. când sunt machiata și da naspa
Incearca noua gama de creme de la avon, cele cu seminte de chia sunt doarte bune pentru genul tau de ten, cica sunt foarte laudate.mi-am dat comanda si eu acum..sa vedem cum or fi
Ah.o sa văd despre ce este vorba.
Adry05 întreabă:
LuizaAndreeaLuiza întreabă: