Sa stii ca tu gresesti. Unele uscatoare de par au difuzor.Se foloseste pentru parul ondulat in special.Asa am auzit eu.Este bun deoarece dupa ce te usuci cu el nu iti mai sta parul in toate directile.Deci...FuNdITaPeNtRuMiNe,daca ai parul cret sau ondulat poti folosi uscatorul de par cu difuzor cu toata increderea.
Ala nu e difuzor Este o grila de protectie a ventilatorului, ce seamana cu un difuzor...
Da la ce se foloseste?
La ce a spus si @gangstashit
Niocidecum la balariile spuse de ceilalti
Nu se foloseste pentu nici un par ondulat, se foloseste ca sa iti faci parul cret, se pune spuma pe acel difuzor si dupa te usuci cu el.
Sa stii ca tu gresesti. Unele uscatoare de par au difuzor.Se foloseste pentru parul ondulat in special.Asa am auzit eu.Este bun deoarece dupa ce te usuci cu el nu iti mai sta parul in toate directile.Deci...FuNdITaPeNtRuMiNe,daca ai parul cret sau ondulat poti folosi uscatorul de par cu difuzor cu toata increderea.
Daca ai parul ondulat, aplica spuma in el, si usuca-l cu difuzorul de la varfuri in sus, adica tine difuzorul chiar sub varfuri
Sal! daca ai feon cu difuzor acesta se foloseste pentru a da volum parului sau pentru a-l ondula de o forma naturala...asta depinde ce tip de par ai tu pentru ca mie nu imi iese niciodata in schimb prietenei mele ii iese perfect.adica daca parul tau este un pic ondulat si macar de lungime medie dupa ce te speli pe cap poti aplica putina spuma de par sau un produs pentru ondulat parul (spray, gel etc) iar apoi il usuci cu feonul cu difuzor rezultatul poate fi foarte frumos.
Acolo este racirea uscatorului de par.grila aceea este facuta pentru a racii motorasul ventilatorului
Georgian1992 întreabă: