Bună.
Singura variantă este să tai partea deteriorată, alege o tunsoare lejeră și renunță la placă!
Pa, pa.
Nici mama cremelor nu-l va face sa-si revina cu adevarat. Tunde-te, o schimbare nu te omoara!
Poti incerca samponul si balsamul de la Elseve( e culoarea mov sticla) si o data la 2 zile aplica ulei de cocos la varfuri(sa fie umede) si lasa-l cateva ore sa actioneze si dupa te speli cu sampon si balsam. Uleiul nu e foarte scump, eu mi-am cumparat un borcan de 300 de g cu 38 de lei si te tine cateva luni bune. E in stare solida el, se face ulei dupa ce il freci putin in maini. Nu o sa ti-l repare in totalitate, dar o sa fie o diferenta considerabila.
Sigura solutie este sa mergi la frizer si sa-ti ia din varfuri, si dupa sa folosesti un balsam pentru varfuri despicate (mi se pare cel mai bun balsam, special pentru varfuri), si incearca ca macar odata la 2 saptamani, daca nu in fiecare saptamana sa-ti faci o masca, fie tu acasa, fie sa cumperi. Parul tau va arata mult mai bine, si incearca sa renunti la placa, nu face bine deloc (spun din proprie experienta ). Sper ca am fost de ajutor