| CRISTINAMIA a întrebat:

Bună!
Am văzut la multe fete că au părul strălucitor și drept fără a fi laminat. Părul meu e decolorat și și-a pierdut din strălucire. Fac săptămânal măști home-made, dar nu obțin efectul dorit. Ceva recomandări?

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai incercat ulei de cocos?

| CRISTINAMIA explică (pentru anonim_4396):

Săptămânal ulei de cocos, ulei de masline, ou și miere. Asta e masca pe care o folosesc. Îmi hidratează părul, dar nu îmi place aspectul.

| anonim_4396 a răspuns (pentru CRISTINAMIA):

Și eu am parul decolorat și folosesc uleiuri. Sinceră să fiu, nu îmi pasă de acel luciu, ci sa nu se încâlcească sau despice foarte rău vârfurile.

| anonim_4396 a răspuns (pentru CRISTINAMIA):

Folosește produse cu keratină. Vezi ce rezultate obții.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Înainte să fie decolorat, avea strălucirea asta de care vorbești? Dacă nu o avea așa nici natural, cu atât mai puțin acum.

| NunuNini a răspuns:

Renunta la placa de indreptat parul.

| CRISTINAMIA explică (pentru NunuNini):

Nu folosesc nici placă, nici uscător.

| stefiiii3 a răspuns:

Iti recomand mastile de aloe vera sau pur si simplu aloe vera.
Da-te in fiecare zi timp de o saptamana si vei vedea rezultatele

| EllaAndreea1655 a răspuns:

Acele masti nu te ajuta neaparat, nu prea sunt folositoare in general nu doar tie, daca vrei rezultate incearca sa eviti definitiv placa uscator (chiar daca sunt folosite foarte rar efectele ram foarte mult timp) incearca tiferite tipuri de balsam pentru par, uleiurile sunt bune si recomandate, incearaa sa nu il tii prea mult timp prins, lasa l relaxat, iar cand pleci prindel pentru a nu se aseza pe el praf sau alte particule

| BaiatCuPmareSiMultaS a răspuns:

Poate ai lipsa de ceva vitamine