| Sparkii a întrebat:

Buna am vazut pe internet si in liceu ca tot mai multi baieti isi schimba culoare parului blond gri.Si vreau si eu sa stiu sunt brunet putin inspre blond putin de tot si vreau sa imi fac un gri inchis ca nu imi place blond. Exista vopsea? De unde pot lua sau unde gasesc.Credeti ca o sa iasa daca sunt brunet nu m-am vopsit niciodata si poate nu se prinde si nu am chef sa il decolorez nu m-am vopsit niciodata.Sau sa il fac cu hartie creponata? Dau funda

2 răspunsuri:
| Sparkii explică:

Zic ca daca il fac gri nu o sa iasa asa in evidenta si ma obisnuiesc mai repede

| Szisza112 a răspuns:

Buna.
Da exista vopsea, dar eu iti recomand sa mergi la un salon si sa te lasi pe mana profesionistilor astfel probabil vei ajunge sa te tunzi la 0 daca te vei vopsi tu, avand in vedere ca nu te-ai vopsit niciodata si nu ai experienta.
Cat de culoare, da iti va iesi dar nu ce vezi in poze. vopseaua isi face efectul la fiecare om alfel ..asta depinde de scalp. Si mai ales ca cei din poze sunt decolorati si da-ti cu tot feluri de prafuri chimichale care nu sunt asa sanatoase.
Daca iti faci parul cu hartie creponata iti va tine doar zile maxim 3.
Sfatul meu este sa mergi la un salon, iar angajatii de acolo te vor sfatui si iti vor explica daca iti vine sau nu culoarea.