Buna! Prima data gandeste-te daca il cunosti destul de bine incat sa te intalnesti cu el.Iar apoi nu te gandi daca o sa-i placa bustul tau sau nu.Nu aia conteaza. Daca chiar ii place de tine te va placea cu sau fara sani! Eu zic ca nu are rost sa te complici.Bafta
Nu trebuie sa ii refuzi intalnirea din cauza unui complex ca sa te intrebi apoi:ce ar fi fost daca... Daca iti place baiatul, accepta-i intalnirea si daca veti fii pe aceeasi lungime de unda poate va iesi ceva frumos. Mult noroc.:*
Esti foarte superficiala daca esti ingrijorata ca n-o sa-i placa sanii tai. Avatarul tau de asemenea spune multe. Nu te supara pe mine, dar indicat ar fi sa investesti mai mult in caracter si mai putin in tate. Alea-s trecatoare.
Sinceră să fiu : de ce contează așa de mult aspectul? Eu – cu toate că sunt fată și sunt singură la părinți – am crescut cumva printre băieți. Întradevăr : contează uneori și cum arăți dar băieților le plac de fetele care au încredere în ele, și nu lasă ceva precum mărimea sânilor să le strice viața amoroasă.
Crezi ca baiatul ti-a dat intalnire pentru sanii tai? Vrea sa te cunoasca pe tine, nu pe ei!
Succes
Daca te vrea pentru sanii, pulpele si fundul tau deci trimite-l la KFC.Pana la urma poza aia nu se insela.
Fii naturala, nu te ascunde in spatele unei masti.
Minciuna are picioare scurte. Daca ati vorbit pe facebook inseamna ca l-a atras personalitatea ta, nu infatisarea.
Du-te cu incredere in tine si nu te gandi la imperfectiuni.
Va fi bine!
Chiar daca viata ne demonstreaza de multe ori ca aspectul conteaza bla-bla..sunt doar copilarii.O persoana matura si care doreste o relatie sincera va cauta un suflet frumos.
Fii atenta. Baietii nu au sani si e logica ca-si doresc. Atata timp cat nu e obez si "muschii" sau ma rog grasimea nu eclipseasa marimea sanilor tai atunci nu mai conteaza.
Da, in mare raspunsul e sa nu refuzi intalnirea.
Artist03 întreabă:
DaciaRomania întreabă: