anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am vrea si eu o parere... Am parul cret si as vrea sa`mi fac bretonthinking Voi ce ziceti?

funditaaa

Răspuns Câştigător
| Ioana_9973 a răspuns:

Poi...depinde daca ai fruntea micuta ca a mea nu ti-ar sta bine cu breton, daca o ai mare ti-ar sta super avand in vedere ca ai parul cret! Parerea mea sincera este sa intrebi o coafeza care sigur se pricepe mai binehappy Sper ca te-am ajutat putin:03 te pup!

10 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

Iti recomand sa nu-ti faci. Am o prietena tot asa, cu parul cret. Si-a facut anul trecut breton si ii statea groaznic in sensul ca bretonul arata ca o mogaldeata de par creata trantita pe frunte. Daca il indrepti... il arzi tot si in plus breton drept si par cret nici nu arata prea bine...

| FucktheSystem a răspuns:

Nu este o idee deloc bună. Se pot întâmpla două lucruri :
1. Să iți stea bretonul dept si atunci o să arate foarte ciudat în comparatie cu părul tău.
2. O să stea creti și o să stea mai mult ridicat decât la locul lui...

| tpuu a răspuns:

Depinde thinking de forma fetei :*
daca ai rotunda e super -fain
daca ai ovala super
daca ai patrata hmm nu stiu ce sa zic nu am vazut fete cu forma fetei asa.
daca o ai lunguiata da mere happy
Dar eu iti zic sa incerci cum am incercat si eu. ia-ti unpik par de sus si pune-l pe frunte daca vrei breton pe frunte. si daca vrei breton intr-o parte iei parul si il pui intr-o parte
eu una asa am facut laughing sper ca intelegibatting eyelashes
Succes

| NuAmGăsitNume a răspuns:

Eu zic sa iti faci breton intr-o parte.Nu prea merge altceva la par cret. Daca nu iti place il lasi sa creasca si o sa ''dispara'' in timp. funda?

| Cosminovici18 a răspuns:

Mai bine nu-ti fa breton.la parul cret nu i se potriveste breton

| DSoprano a răspuns:

Daca e cret si in fata s-ar putea sa stea ciudat, ca se umfla...eu zic sa icnerci pe o parte, un breton mai lejer, nu scurt pe frunte.

| Alinaaaa_7085 a răspuns:

Doar daca esti dispusa sa iti indrepti bretonul. thinking

... poate nu e necesar, dar nu iti stiu forma parului.

| Biiaancaa a răspuns:

Si eu am parul nu chiar cret.dar ondulat cu bucle mari.si mi-am lasat pana acum trei feluri de breton si toti mi'au zis ca arata f bine happy

| ThisIsSucks a răspuns:

Intrebarea este ti-ar sta drept? daca da fa-ti-l(ma refer la breton) daca nu nu.