| LULUTZAwhitYOU a întrebat:

Buna angin! Surioara mea m a rugat din suflet sa ppun aceasta intrebare!
Are 11 an, 1.60 inaltime si 59 de kg.Totul i se depune la burtica.Cum ar putea slabi, avand in vedere ca ea mananca macar un dulce pe zi.De exemplu azi a mancat:5 covri-doguri[facute de bunica]2 prajituri si un cips. Ce cura de slabire ar putea urma? Dau funda:X!

5 răspunsuri:
| SpectralSong a răspuns:

Pai happy totul vine de la mancare. daca sora ta mananca numai chimicale o sa puna ceva pe eahappy deci primul pas: dimineata cand merge la scoala sau nu neaparat la scoala, fa-i o salata de fructe,sau un ceai cu o paine prajita. la amiaza sau cand vine de la scoala sa manance o supa calda,de teieteihappy si seara la cina ceva usor.happy de ex. soia, s-au daca e mai rau,sa nu manance de cina,sa manance ceva foarte foarte usor,un mar, o banana sau o leguma, sa zicem sa incerci s-o faci sa nu mai manance dupa ora 19happy poate te ajuta

| Onn3 a răspuns:

Ma sincer la varsta ei nu e normal sa tina cura de slabire, sa fim seriosi are doar 11 ani si dupa o sa se anemieze. Sfatul meu:mult sport/miscare, sa conscume multe fructe proaspete, sa bea 2 litri de apa pe zi si eventual poti sa-i cumperi o crema anticelulitica.

| IQ156 a răspuns:

Sa manance salata si sa bea multa apa! Este cea mai buna cura. Funda te rog?

| Barbie a răspuns:

Frate la 11 ani vrei sa ti cura de slabire? doamne iarta-ma, la 20 de ani ce face? spune-i s-o lase mai moale cu snax-urile

| Keyko a răspuns:

La 11 ani vrei sa ti cura de slabire? Doamne iarta-ma, la 20-25 de ani ce face? am o ruda care are 85 der kg si 1, 65 inaltime si nu slabeste. Spune-i sorei tale sa se abtina de la dulciuri. Dupa cate imi spui aceasta are o tenta de ingrasare. nu e grav dar sa se abtina si sa bea apa multa si verdeturi. fructele nu trebuie mancate excesiv pentru ca si ele pot ingrasa.