| KwonJiyongParkJimin a întrebat:

Anul trecut mi-am luat de la Avon un hair spray pe care nu l-am folosit. Azi am dat de el, dar nu stiu daca il mai pot folosi. Ma tem ca ar putea fi expirat. Pe el nu scrie nimic despre data expirarii. Pe fundul sticlutei scrie "Z130612 15:55". Spray-ul se numeste "Avon naturals zesty mist hair spray lime blossom & verbena" Mi-e teama sa il folosesc. Daca cumva e expirat, nu stiu ce efecte ar putea asupra parului meu. Stie cineva daca il pot folosi?

6 răspunsuri:
| ÁnΌMŀŠ a răspuns:

Hei. Produsele Avon au termen de valabilitate 2 ani de la data fabricatiei. Sper ca te-am ajutat!

| Adry05 a răspuns:

Nu are ce sa aiba. Nu e mancare sa-ti faca rau si-n plus ca sa ajunga sa aiba efecte negative asupra pielii/parului trebuie sa aiba minim 2/3 ani de cand e expirat. Foloseste-l si daca ti se pare ca-ti afecteaza in vreun fel parul, arunca-l.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aia e data la care a fost facut. Undeva trebuie sa scrie si cati ani de la data fabricatiei este valabil.

| thewomaninwhite a răspuns:

Cres ca e expirat din 2012 dupa cum scrie acoli, dar poti sa incerci sa-l folosesti. Nu cred ca are cum sa te afecteze.

| 03Didy03C a răspuns:

Ciao!
Pai cauta pe el un borcanel pe care scrie ori 12 m ori 24 m. Asta inseamna 1 an sau 2 ani.
Bafta!

| nustiucenumesapun123 a răspuns:

Produsele de genul nu tin mai mult de 1 an, nu cred a poate avea efecte prea mari daca nu ai folosit in cantitati mari si repetate. pentru siguranta ta, arunca l