La AVON gasesti la sectiunea pentru slabire un gel crema pentru vergeturi care intr-o luna de zile folosita dimineata si seara( mai ales dupa dus) te scapa de vergeturi, pe mine ma jutat.
Am auzit odata ca vergeturile ti se vor duce in timp... Nu cred ca poti scapa de ele... Oricum, vergeturile sunt feminine. Simte-te bine in pielea ta. Stai linistita, tot iti vor trece la un moment dat
Buna!
Nu scapi de vergeturi doar printr-o operatie cu laser din cate am inteles eu. Acum probabil le ai rosii sau un rosu inchis asa spre mov, dar o sa isi schimbe culoarea cu timpul, o sa se faca albe si o sa fie pielea foarte fina acolo unde ai vergeturi. Vergeturile se fac din cauza ca pui kg in plus si se rupe pielea. Cu timpul nu o sa se mai vada asa urat.
O zi frumoasa!
Eu am folosit crema de galbenele dar dupa ce iti trec iti mai ramn niste semne...
Si eu am . pe picioare... sincer, nu stiu cum se poate scapa de ele. eu mi-am comandat ceva crema de la Avon. Sper sa aiba efect...
Iti recomand sa te masezi cu ulei de masline in fiecare zi pana cand vezi ca acestea dispar sau sa te ungi cu unt de shea sau gel cu aloe-vera. Te asigur ca vergeturile sunt foarte des intalnite asa ca daca mergi la farmacie si intrebi de o crema pentru indepartarea lor, sigur vei gasi! Succes!
violetaaaa11 întreabă: