| croissant a întrebat:

Are ceva daca dorm cu parul prins? Eu de obicei asa dorm. Fuunda Multumesc

Răspuns Câştigător
| Roses a răspuns:

Da,pentru ca parul are nevoie sa se "relaxeze" dupa o zi intreaga cu parul prins. Lasa-l desfacut cand te culci sau cand iesi afara(daca e canicula, prinde-l) Plus ca, daca stai tot timpul cu el prins, mai pierzi din par. happy

6 răspunsuri:
| yumary a răspuns:

Nu nu are nimic si eu dorm tot cu parul prins cateodata.^_^
Pupici:X

| aℓèè a răspuns:

Buna! Nu are nimic, dar indicat ar fi sa il lasi desfacut fiindca e mult mai comod asa.:dpup

| Tinna22 a răspuns:

Nu are nimic dar acum depinde si cum iti prinzi parul inainte de culcare (coada de cal, etc ), pentru ca daca il prinzi prea tare, dimineata te vei trezi cu dureri de cap.

| NickiMary14 a răspuns:

Poti dormi cu el prins; dar eu te-as sfatui sa nu-l prinzi prea tare k poate iti cade... depinde, ai parul moale si fire subtiri? eu mai dorm si desprins si prins!

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Este bine sa dormi cu el prins. Inainte de culcare pieptanal bine, bine si prindel coc, chiar in varful capului sau impletit spic. Dimineata il vei avea fin, usor de pieptanat. Iar avantajul e ca nu se toceste, creste mai repede, si nu se ingrasa asa de repede:*.
Eu uneori dor cu el desfacut, deoarece ma deranjeaza elastecul.

| Roibu a răspuns:

Are.
Daca nu vreai ca dimineatasa stai cate 30, 45 minute asta in functie de lungimea parului in fata oglinzi daca vrei dormi cu el prins dar!
Daca este scurt nu are nimic.