| BBEgirl a întrebat:

Are ceva daca imi pun 4 plicuri de nuantator in par? Pe plic scrie ca 2 pentru par lung si mediu si 1 pentru par scurt.Eu am parul un pic mai lung de nivelul umerilor insa 2 plicuri sunt la limita si nu acopera bine mai ales ca am firul gros.

Răspuns Câştigător
| AndyNyappy5 a răspuns:

Nu stiu de ce spune fata asta ca nuantatorul strica parul; nu il strica pentru ca este o vopsea demipermanenta parca, nu mai stiu sigur si s-ar putea sa ma insel, caz in care imi cer scuze dar tocmai de aia si tine atat de putin in jur de 7-8 spalari.pentru ca nu intra in structura firului de par, coloreaza parul doar la suprafata deci nu il ataca[ tocmai de aia nu prinde pe parul inchis la culoare, nu are putere de acoperire decat de nuantare, ca e nuantator ]. nu stiu ce sa zic, eu am parul cret si firul destul de gros si mie 2 plicuri mi-au fost de ajuns, am stat 30 de minute parca si a fost ok dar eu l-am folosit pentru a imi aduce la o culoare mai naturala suvitele blonde...nu stiu ce sa zic, eu cred ca 2 sau maxim 3 sunt de ajuns, nu de alta dar dupa cum am zis nu are putere mare de acoperire oricat de mult produs ai pune si dai banii degeaba. daca nu iti place intensitatea culorii, mai pui pe urma. bafta!

1 răspuns:
| intime a răspuns:

Eu iti sugerez sa folosesti maxim 3 plicuri pentru ca dupa aceea parul tau va avea un aspect incarcat! Nu iti prea recomand nuantatorul deoarece strica parul dar te poti da...ma rog...treaba ta! Deci parul va avea un asect urat pe cuvantstraight face