| brunetamea a întrebat:

are cineva abtronic x3? da rezultate? multumesc

Răspuns Câştigător
| αndï a răspuns:

Buna.
am eu x2`u
am si dezamagiri, si pareri neutre si pareri pozitive.
o parere pozitiva ar fi ca CHIAR da rezultate, parerea neutra e ca nu e chiar ca in reclama, trebeb sa il folosesti mult mai mult timp, si e combinat cu diete ( retardate chiar ) si cu exercitii fizice
Partea nasola e ca pisca, tot ce sta la baza abtronicului sau oricaror alte chestii din astea e EMS, in caz ca nu stii ce inseamna - electro-magnetic stimulation, adica iti stimuleaza muschii abdominali prin emiterea unor socuri electrice la anumite intensitati
un minus iar ar fi ca pe langa aparat iti trebuie niste geluri pe baza de apa, care trebuie puse pe chestiile alea care fac contact cu pielea sa faca contactul mai bine, altfel te pisca rau de tot si e naspa.
Trebuie sa te tii de el daca il cumperi, daca nu te tii de el e egal cu 0, sa nu crezi ca in prima saptamana vei vedea rezultate marcabile, doar ca vei simti cum incepe abdomenul sa se formeze * va fi mai tare, etc *
un alt minus ar fi caaaaa daca te ti de el ( 2-3 ori pe zi chiar ) iti trebuie mult gel d`asta pe baza de apa, la ei cand comanzi primesti doua la vreo 250 de mililitri si e cam 80 de lei cu tot cu transport *~30 lei*, daca iti cumperi din farmacii sau alte zone. stiu eu... de unde costa mai putin da nu dau aceleas rezultate, nu stiu la abtronic x3 cum e, dar x2u e pe 2 canale ( fata spate, 2 padele d-alea pe fiecare parte ) deci x3u` cred ca are 3 canale... posibil soldurile (partile )
sper ca te-am lamurit cat de cat. Daca mai ai vreo nedumerire da-mi un PM

0 răspunsuri:
Întrebări similare