| Aisha_8992 a întrebat:

Bunahappy
Are cineva idee ce probe ar putea fi pentru Miss la Balul Bobocilor?
Macar cu aproximatie, sau daca sunteti mai mari, ce probe ati avut voi? Multumesc multpuppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Rj a răspuns:

Eu nu am participat la bal, dar iti spun cam ce am vazut.
Bineinteles sunt probele de dans.
Mai sunt probe in care trebuie sa extragi o intrebare si sa raspunzi la ea, la un bal a fost ca baiatul trebuia sa tina fata sa mearga "roaba" si cand ajunge la paharul cu suc sa'l bea prima.
La alt bal a fost o proba in care faceai ce vrei tu : cantai, dansai, recitai, jucai teatru. Orice vrei tu.
Mai era o proba cu baloane, trebuia sa introduci un ac in balon prin gaura aia prin care se umfla fara sa'l spargi. laughing
Daca imi mai aduc aminte iti mai scriu.

2 răspunsuri:
| JuStKid a răspuns:

Ciao! Poi una sa prezinti haine.adica sa defilezi, alta de inteligenta. intrebari generale de cultura generala! alta probla abilitatile tale...cum ar fi sa canti, dansezi sa spui o poezie, si restul probabil mai sunt cateva surprize. facute de organizatori.adica sa spargi un balon cu fundu.tot felu d prosti! iti urez Bfta!

| ZOON a răspuns:

De obicei dans pe diferite melodii cu partenerul de fapt cam pe asta se bazeaza toate balurile mai e si o proba speciala in care trebuie sa faci impreuna cu partenerul un moment fie el dans, o mica sceneta, sau cantat asta trebuie stabilit dinainte iar restul probelor sunt date de organizatori de ex sa pictezi mancarea preferata a partenerului tau sa canti o melodie dupa ce ai inspirat heliu si multe chestii trasnite a da si mai e cultura generala se depucteaza mult aici asa ca ai grija mult succes sper ca te-am ajutat