Pentru cosuri e foarte bun! BIODERMA Sebium gel moussant purifiant. la un timp am avut si eu destul de multe cosuri si am folosit Bioderma.intr-o saptamana au trecut cam jumatate.sunt foarte multumita de acest produs si il recomand persoanelor cu acnee.La fel de bun este si Skinoren(gel/crema). Ambele produse se folosesc dimineata si seara. Cere la farmaciue aceste produse.Pt mine aceste produse fac minuni funda?
De la yves rocher ia-ti gelul demanchiant, e un tub lung transparent gelul e de culoare verde si costa 21 lei il gasesti in carrefour la magazinul de produse naturale pe baza de plante.incearca si ala, eu il folosesc de 2 ani
Pai...stiu ca suna mai stupid dar poti sa ti le spargi...sau daca nu lasatile asa
Eu folosesc clearasil, se gaseste in farmacii sau supermarketuri. da` clerasil-crema, cu cioc din ala ca la sapunurile lichide am auzit ca si garnier roll-on e bun, da` mi se pare cam scump...
Eu stiam o metoda si cred ca asta e
lasi cosul (nu il storci) si ii dai cu ceai de musatel si in cateva zile se usuca si nu o sa mai apara
daca ii storci o sa iasa din ce in ce mai rau
Salut,pai cand am cosuri eu ma spal pe fata, apoi imi dau cu sapun (pe fata )si stau un pic cu sapunu' pe fata (5-10 minute).Asta ma ajuta destul de mult... Daca ai cosuri deja "coapte" nu stiu nici o solutie... Sper ca te-am ajutat, Succes!
Pai incearca ceva solutii de curatarea fetei... solutii pentru cosuri...`! sau stai cateva minute pe abur de ceai de musetel`![ceva natural :p ]