| Amyyyyyyy a întrebat:

As avea si eu o intrebare. Daca sunt vopsele pentru desenat tricouribig grin? Si unde se gasesc si daca ati mai folosit sa imi dati niste sfaturi sau imprimeuri pe care le poti pune cu fierul de calca.happyVa multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| foxsilver a răspuns:

Exista cerneluri(asa se numesc)pentru imprimat tricouri, dar din pacate le gasesti doar la firmele care distribuie materiale pentru productie publicitara.Eu cunosc doar doua tipuri:TZ si PLASTISOL.
Pentru cealalata metoda trebuie sa-ti cumperi HARTIE DE TRANSFER de la librarie(incearca la DIVERTA). Dupa aceea printezi imaginea"in oglinda", adica invers si se pune pe tricou cu partea printata.Se preseaza cu fierul foarte fierbinte intre 15-25 sec.Atentie,nu se tine fierul intr-un singur loc, se plimba pe toata suprafata hartiei.
Te sfatuiesc sa cumperi mai multe coli de transfer si inainte sa te apuci de lucru, sa faci probe pe bucati de textil ca sa vezi care este timpul optim de transfer.

1 răspuns:
| VaniLLaDeeJay a răspuns:

Sau te poti duce in Carrefour (sa-mi bag pinu daca stiu cum se scrie) si erau pe acolo ceva din alea de te duceai cu desenul si tricoul si il faceau iei acolo, sau mai stiu eu pe cineva care face asa ceva dar nu stiu cat costa, iti las facebook-ul ei si vezi acolo (ii sp ca ti-a zis vanilla ca face lucruri frumoase) [face bratari, cercei, toate facute de mana]

www.fb.com/pingubiju