| Doinella a întrebat:

As dori mult aceasta tunsoare http://www.google.ro/......tp?/imgres

Dar nu stiu cum sa lamuresc frezaritei ca doresc aceasta tunsoare. poate ma ajutati voi cum sa-i zic.va rog muult.

Răspuns Câştigător
| ElizzaTPU a răspuns:

Buna
Eu de fiecare data cand ma duc la tuns, imi scot la imprimanta de pe net mai multe tunsoriwinking
E cea mai buna varianta.aa si apropo tunsoarea e super.Cu siguranta o sa-ti stea bine :*

8 răspunsuri:
| ledzeppelin a răspuns:

Cel mai bine : Spune'i ca vrei breton lung filat, putin mai jos de umeri si parul foarte filat.dar ai grija daca ai parul usor ondulat nu va sta asa.
sper ca te-am ajutat!:*

| Kerli a răspuns:

Doamne ce urat arata. chiar vrei asta
ma rog
ii spus ca vrei breton xxl(adica pana la sprancene) usor asimetric si in rest parul drept sau putin filat, nu-mi dau seama prea bine cum e acolo.

| Fluture a răspuns:

Ii spui sa te tunda in scari[filat] si ii arati cat de scurt il vrei, va sti ea. Si ii zici ca nu vrei breton intr-o parte, ci drept.
Papa!

| AngelCrystals a răspuns:

Incearca sa-ti dai aceasta poza frizeritei si stie ea ce sa faca, daca alegi o experta.

| AnneBre a răspuns:

Ce par urat are ಥ_ಥ

| Simo0 a răspuns:

Uite sfatul meu: scoate la imprimantă poza sau fă poză cu telefonul şi arată-i frizeriţei. Aş e cel mai uşor.

Succes!

| Anddreee a răspuns:

De ce nu`i duci poza? o tragi la imprimanta, sau daca nu ai, roaga un prieten/prietenahee hee

| Man_giulia_1997 a răspuns:

Scoateo la imprimanta sau
fai o poza
frumoasa tunsoare

Întrebări similare