Salut! Eu umblu la designer vestimentar, si este foarte creativ si interesant dar si greu.Trebuie sa stii a desena pentru a face schite cu haine apoi sa le croiezi.In primul rind este greu sa faci o haina.Trebuie sa stii masuri, ce fel de material si multe altele. Apoi daca te perfectionezi poti sa faci modele singura si sa iti cumpere parintii masina de cusut si sa le cosi.Iar cind vei creste mai mare vei pleca la universitate si apoi poti pleca in alta tara deexemplu in Italia.Acolo majoritatea designelor celebri vin.Eu am 13 ani si fac designer vestimentar de 2 ani.Ar trebui si tu de devreme sa incepi.Bafta!
Cum sa asortam hainele intre ele, cum sa facem dintr-o haina veche una noua, acelasi lucru despre bijuterii, pantofi e.t.c. si mai multe chestii din acestea.
P.S. Adaug ca trebuie sa stii a asorta hainele dupa ultimul stil in moda si sa privesti multe emisiuni de fashiondesigner si sa te informezi despre designeri celebri etc.
Multumesc Otilikaa pentru raspuns:*
mai vroiam sa te intreb ceva.
tu stiai desena de la inceput, sau ai invatat acolo?
Da stiam a desena un pic, dar acolo mi-a aratat cum sa fac corect schitele.Nu e prea greu.
Nu conteaza ce e la moda acum de ex eu vreau sa devin design si dka asa va fi voi face ce haine vreau eu nu cum sun la moda si sunt sigura ca se vor vinde
florrymih întreabă:
anonim_4396 întreabă: