| pupantonia a întrebat:

as dori sa imi personalizez hainele intr-un stil mai cool.Ma puteti ajuta? Stiti vreun site care ma poate ajuta?

2 răspunsuri:
| Ekkaterinna a răspuns:

1. Daca vrei sa iti personalizezi hainele, nu cauti site-uri pentru ca tu vrei ceva original, care sa iti arate personalitatea, nu?
2.Niste idei:
Materiale:
- bluza/tricou alb
- vopsea pentru haine
- trusa de cusut
- maiou (daca ai ales tricou)/tricou (daca ai ales sa-ti modifici o bluza) ~ Sa nu fie alb! De preferinta nici negru pentru ca nu se va vedea vopseaua de haine.
Coase tricoul/maioul pe bluza/tricou.Foloseste vopseaua si deseneaza ce iti trece prin cap.Acum ai ceva cool. Iar cu urmatoarele ponturi iese mai original:
- Taie bucati de forme diferite din material de alta culoare.Coase bucatile pe tricou/bluza unde vrei tu.
- Pune un lant la gatul tricoului si coase-l. Cel mai bine ar fi sa-l cosi doar in cateva parti, indicat la spate, ca in fata sa "zburde" colierul si sa iasa in evidenta.
- Manecile poti sa le personalizezi :
~ adaugand bucati de material de culori tari
~ taind un pic manecile si apoi cusandu-le inapoi cu o culoare tare.
~ adaugand paiete, sclipici, flori, fluturi si alte cele din materiale diferite

De precizat sa nu folosesti toate astea odata, Va parea prea incarcat.

Pentru pantaloni:
- exista in comert niste chestii, am uitat acum cum se cheama, pe care le lipesti cu fierul de calcat
- pe buzunare poti fi adaugate stelute sau alte chestii din materiale diverse
- daca ai curea poti sa adaugi stele, flori chestii trestii cu lipici chiar, dar sa fie unul de calitate
- in unele parti ale pantalonului (preferabil sa fie blugi) poti sa tragi cateva linii cu ata, adica sa cosi mai lung cu culori tari ca rosu, verde, mov, roz.etc

Si daca iti pui creativitatea la incercare, poti sa te mai gandesti si tu.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am nevoie de ajutor