Si eu am folosit petrol dar diluat, ma faceam la radacina si nu-l lasam sa actioneze mai mult de 2-3 ore pentru ca pot aparea iritatii serioase pe scalp, nu-ti recomand sa stai toata noaptea cu petrol, petrol in cap pentru ca risti mult...Si da, la mine a avut efect, parul meu creste foarte greu, pe langa faptul ca mi-a accelerat ritmul de crestere am observat ca la inceput mi-au aparut firisoare de par mici, puf...
Buna! iti recomand lotiunea pentru par cu petrol de la gerovital, mai au si sampon pentru par care sint f. bune lotiunea o gasesti si la supermarchet o poti folosi de 2-3 ori pe saptamana, intareste radacina firului de par si trateaza firele despicate. Funda? :*
Petrolul e foarte bun pentru par, dar iti trebuie si un chibrit aprins. of fetelor. ce va faceti voi cu parul off.
Da, perhidrolul decoloreaza.din el se face apa oxigenata si in general arde parul dar poti sa incerci.eu m-am decolorat cu el si chiar se vede.Il aplici pur si simplu pe par si lesi pana se usuca ...eu ma dadeam seara si se vede rezultatul dimineata.
Buna! Eu am auzit de la bunica mea ca este bun gazul. Ea se da de mult timp si de curand au incercat si verisoarele mele. Mi-au zis ca iti creste parul mai repede si nu mai faci matreata. Trebuie sa pui pe vata si sa dai pe la radacina si putin pe lungime(trebuie sa dormi o noapte cu parul asa si a doua zi sa te speli pe cap.) Cred ca si petrolul are acelasi efect.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: