| lucy223 a întrebat:

as dori sa ma epilez definitiv dar gen nu la salon sa cumpar aparatul de epilat..am 14 ani e obligatoriu sa astept pana la 18 ani? pentru ca unii imi zic ca nu e bina sa ma epilez definitiv la varsta asta

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Bine nu ii face pielii la varsta ta... acum nu sunt medic dermatolog sa iti zic de aia mai bine te duci la un salon si nici nu te costa 3000 lei cat e aparatul respectiv

| Peridava a răspuns:

Epilatul definitiv e chiar indicat sa se faca cit mai devreme. Insa, asta se poate face numai la salon. Acasa nu poti. Si cum spune si @suntserios, e si mai ieftin.

| Ana9999 a răspuns:

Eu stiam ca epilarea definitiva se face doar de catre un medic specializat in domeniu, dar e posibil sa ma insel. In orice caz, acolo se lucreaza cu laser, lungimea de unda si intensitatea sunt reglate diferit de la persoana la persoana, in niciun caz nu poti face asa ceva la tine acasa. In plus, trebuie sa stii ca epilarea definitiva de fapt nu e definitiva, dupa cativa ani, vor creste din nou fire noi, laserul nu face decat sa distruga radacinile existente atunci, dar pot sa apara foliculi noi dupa o lunga perioada. Eu sincer nu as recomanda epilarea definitiva pana la 18 ani, tocmai pentru ca dezvoltarea nu e completa, nu se stie cu ce cicatrici te poti trezi din cauza asta si sa iti ramana pe viata. Cunosc cateva cazuri de femei mature care au avut probleme dupa o epilare de genul, deci gandeste-te de 2 ori inainte sa faci asta si cere si parerea parintilor tai.

| Claudia7199 a răspuns:

Buna lucy,

Din cate stiu eu de preferat ar fi nu inainte de varsta de 14-15 ani. Am gasit aici mai multe informatii despre epilarea definitiva.

http://fashionada.ro/aparat-epilare-definitiva