Nu le rozi si pui pe ele in fiecare seara lamaie si cu ulei de masline amestecata si pui pe un betisor de urechi, iar apoi aplici pe unghii.Si las sa stea cam 10-15 minute. Incearca!
Ajuta la cresterea unghiilor ulei de masline si suc de lamaie si pana la ulei din seminte, de in si ulei de migdale. Tamponeaza-ti unghiile cu aceste remedii.
Unghiile cresc repede daca stai cu mainile in apa calda spre fierbinte (suportabil) mai mult timp. Poti face exercitiul acesta cate 10 minute in fiecare seara timp de o saptamana. Vei observa diferente.
Si eu ma confrunt cu aceeasi problema, daca iti rozi unghiile, aplica o oja amara, o gasesti in farmacii, sau daca chiar nu functioneaza incearca saporti unghii false, o sa te dezobisnuiesti, eu aplic un lichid din plante naturiste care e amar si intareste unghiile si le mentine sanatoase, in plus ajuta si la cresterea lor... sper ca te-am ajutat
Primul sfat pe care ti-l dau e sa mănânci multe legume zemoase.
Al doilea, e mai mult un truc. Pune niste usturoi intr-un lac si aplica-l in fiecare zi. Nu iti face griji, nu miroase. Inainte ai putea unge unghiile si cu putin ulei de măsline.
rikku2010 întreabă:
DaciaRomania întreabă: