| NoOne18 a întrebat:

Buna as dori sa poze fashion dar nu stiu cum, cand fac poze vreau sa stiu ce sa pun in spatele meu ca sa arate poza incredibila ca aici file:///C:/Documents%20and%20Settings/Ana/My%20Documents /Downloads/157344580702416674_CkdoSjY1_c.jpg
spuneti-mi cum sa fac poze fashion, sa fac poze alb negru sau colorate abundent, si mai ales ce sa pun in spate sa arate bine?
Mai spuneti-mi o locaie in care pot face pozele fashion la mare, la padure etc.

Răspuns Câştigător
| yellowalien a răspuns:

Ai putea ruga pe cineva să-ţi facă poze undeva în natură, acelea mereu ies bine.

6 răspunsuri:
| RandomGirl a răspuns:

Ma Ana... daca tu crezi ca "linkul" care l-ai pus poate fi vazut de noi, te inseli.
Locatia aia e doar in calculatorul tau si ATAT.
Legat de pozele"fashion" ai nevoie de: - un aparat profesionist de minim 20 MP;
- un fotograf care sa ti le faca pentru ca singura nu poti sa ti le faci daca vrei poze la mare, padure, deci presupun cu tot corpul;
- ai nevoie de cunostinte in Photoshop pentru ca pozele care le vezi tu la tv la Catalin Botezatu sunt toate editate si sfideaza realitatea.
- mult timp liber, o sedinta poate dura de la 2-3 ore in sus;
- un studio unde sa faci pozele.
Multa bafta, mai bine gasesti o firma care se ocupa cu albume foto si sa iti faca niste poze profesionale sau te poti duce la o agentie de modelling, daca ai ceea ce iti trebuie sa fii model, desigur si o sa te puna ei sa iti platesti un album foto, facut de ei ce costa 2-3 milioane.

| NoOne18 explică (pentru RandomGirl):

Tot asa nu chiar fashion dar dragute frumoase

| NoOne18 explică:

File:///C:/Documents%20and%20Settings/Ana/My%20Documents/Downloads/157344580702416674_CkdoSjY1_c.jpg

| NoOne18 explică:

e in poza aceea arata o femeie cu flori gigant facute manual dar poza a iesit fashion

| AnonimulxD112 a răspuns:

Buna. Trebuie sa ai un aparat profesionist ca sa poti face poze. happy Tu de capu' tau nu o sa reusestii sa obtii poze fashion trebuie sa te ducii sa te invete profesionistii happy

| NoOne18 explică (pentru AnonimulxD112):

Nu chiar fashion dar dragute frumoase