| QAlessia a întrebat:

as dori sa stiu... Ca sa fiu Ffffff puternica si inalta ce ar trebui sa mananc? si ce ar trebui sa nu mananc?

Răspuns Câştigător
| CatalinInside a răspuns:

Bataie... glumesc laughing

fitness+mase bogate in proteine

5 răspunsuri:
| candydream a răspuns:

Proteinele sunt foarte importatnte(se gasesc in produse de origine animala) dar trebuie si produse de panificatie.Foarte mult sport.

| blackbutterfly_6676 a răspuns:

Vitamine,calciu etc. fara prajeli, snacks`uri, dulciuri. multa apa+aer liber+sport. fara mese dupa 7 seara. cu grija-sportul se face cu masura :alergat nu mai mult de 40 min pe zi, greutatile-le iei de la mic la mare si nu mai mult de 30 min pe zi, sporturi-multe sporturi, nu doar acelasi sport (1. antrenezi aceeasi parte a corpului zilnic 2. te plcitisesti la un mom dat) baschet, fotbal, rugby, gimnastica(cat poti ca doar nu te faci Nadia Comaneci), tenis. Se pare ca sa fii puternica si inalta cere mult efortlaughing))

| oanna_4635 a răspuns:

Consuma multe proteine! Daca sari coarda(in general activitati care te fac sa sari) vei creste foarte repede in inaltime.Joaca baschet/volei cu prietenii!:*

| AndraSt a răspuns:

In primul rand tr sa mananci fructe si legume au muuulte vitamine si nu au calorii, ori lape contine calciu, oua si sucuri poti face acasa cu storcatorul ori manual cu niste cuburi de gheata e ft sanatos.In meniul alimentelor pe care sa nu le mananci: suc cu coloranti, dulciuri, snacksuri, nu prea multe alimente prajite.Si trebuie sa iesi putin in parc sau pe strada si sa alergi cel putin 20 min/zi.
Vei vedea ca va da rezultate. Sper ca ti-am fost de ajutor.Pa!

| DJRocker a răspuns:

EU cred ca daca vrei sa ai o silueta buna trebuie sa mananci sanatos si nu porcarii (prajituri, grasime etc...).Si mai trebuie mult sport.Mult noroc!