Da, ti se vor strica unghiile, se vor exfolia si vor avea un aspect urat dupa aceea. cunosc fete care si-au pus si toate au regretat.
Vara trecuta am facut si eu aceasta greseala! Imi puteam creste foarte mari unghiile! De multe ori eram intrebata daca sunt false... Ei bine, eu ca proasta m-am lasat dusa de valul modei! Toate pretenele mele aveau unghii false, asa ca hop si eu! In scurt timp mi-am dat seama ca nu mai puteam face ce-mi placea! La liceu nu mai jucam basket cu fetele si muream de ciuda, asa ca intr-o zi m-am hotarat sa incerc! Prima minge, prima unghie rupta! Cu unghiile mele precizez ca nu pateam asa ceva! Mi s-a rupt atat unghia falsa cat si a mea! O durere insuportabila, simteam ca imi ia foc degetul! Apoi m-am hotarat sa mi le dau jos, insa surpriza! De pe unghiile mele se lua cate un strat si ramaneau moale si urate! Chiar si date cu lac aratau oribil!
Asa ca sfatul meu este ca daca ai unghii dragute, mai bine renunti la ideea unghiilor false! Acestea au fost concepute pentru domnitele complexate de unghiile lor mici roase!
Daca ai unghii asa frumoase dc vrei sa-ti pui false?
Eu mi le rod mereu si le am foarte mici si urate
NU, nu face greseala asta!
Iti spun din experienta, am 4-5 colege care si-au pus unghii din gel ( desi ele aveau unghii frumoase! ), iar peste cateva saptamani le-au scos. Banii au fost dati, iar unghiile aruncate; mai rau este ca iti distrugi si propriile tale unghii, iar cand nu vei mai avea bani ( sau chef ) sa tii le umplii din nou pe cele cu gel, va trebui sa renunti la ele si sa te reintorci la unghiile tale, insa acestea vor arata mai mult decat " moarte ".
Gandeste-te de 10 ori, nu merita sa strici ceva frumos.
Buna si eu am unghiile frumoase si rezisetente doar ca mai mult imi plac cele false...Eu am unghiile si la ora actuala (puse cu gel) si imi rezista 1 luna si ceva. Daca tie iti place si vrei sa iti pui nu vad de ce ar fi o greseala.Eu cand ma plictisesc si vreau sa le dau jos nu mi se intampla nimic la unghiile mele.Adica nu se exfolieaza sau subtieaza cum spun altii. Din cand in cand mai fac o pauza si nu imi mai pun unghii false pentru ca unghiile mele sa poata "respira"
alleyy întreabă:
GabiGabrielle întreabă: