| ღ..*Addelly*ღ.! a întrebat:

Buna!
As dori si eu un tratament pentru par, e lipsit de stralucire de volum. E o perioada in care si imi pica.Si chiar are un aspect urat.
Masti ceva de la plafar nici prea ieftine nici prea scumpe?
Daca ati folosit si au dat rezultate spuneti-mi si mie fetele!
Multumesc

4 răspunsuri:
| Emeraude a răspuns:

Ia de la farmacie Revalid, la mine a functionat in ceea ce priveste caderea parului.
Ca si tratament, te-as sfatui mai degraba sa incerci ceva masti facute in casa.
Pentru stralucire iti recomand sa te clatesti cu otet amestecat cu lamaie dupa samponare. Otetul indeparteaza matreata si ofera stralucire intensa, iar sucul de lamaie mai reduce din mirosul intepator si ofera si acesta stralucire.
De asemenea, inainte de samponare poti incerca sa stai cca 30 de min cu ulei de masline, iti fortifica parul, il ajuta sa creasca mai des si mai repede, il hraneste si ii ofera un aspect sanatos.
In ceea ce ma priveste, toate cele de mai sus au dat roade.
Sampon folosesc Elseve Total Repair 5 de la L'oreal de ceva vreme, dar si Pantene, Syoss, Dove si Nivea sunt foarte bune. In rest, nu prea folosesc masti/balsamuri, ci doar produse de styling (fixativ, spuma ).

Succes, pa-pa!

| pau89 a răspuns:

Pantene pentru volum. spala super bine parul, eu sunt f multumita...il folosesc de aproape un anhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ulei de măsline și gălbenuș de ou.Amesteca un pic de ulei de măsline cu un gălbenuș de ou și aplica-l pe parul ud.Stai asa 15-20 min. O poți aplica o data sau de 2 ori pe săptămână. Dupa 2-3 aplicări ar trebui sa vezi ceva schimbari.
Bafta.

| rockaholic a răspuns:

Foloseşte Loreal Elseve Total Repair sau ceva de genul.