| andytzu01 a întrebat:

Buna,as dori un sfat.Am parul cret mai ales cand creste mai mare, ce as putea sa fac sa nu mai fie cret, sau cel putin sa pot sal utilizez cum vreau laughing. nu e lung acum dar vreau sa l las pentru ca vreau cu breton in fatastraight face ...si nu-mi sta ...plzz help

Răspuns Câştigător
| chocolate3755 a răspuns:

Incearca tratamentele cu keratina.e suficienta o sedinta si parul tau va fi drept in jur de 4-6 luni si tratamentul nu-ti dustruge parul, din contra il face mai puternic pentru ca keratina este substanta din parul tau care ii confera duritate si stralucire.succes :*

| andytzu01 explică (pentru chocolate3755):

Si o mica intrebarewinking, unde pot face tratamentul? ...la salon de exemplu sau? :*

| chocolate3755 a răspuns (pentru andytzu01):

Intreaba la saloanele din preajma ta daca fac acest tratament sau poate cineva din localitatea ta face acst tratament in conditii casnice happy

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Masturbeaza-te, dupa care intinde produsul pe par, din fata spre spate. Nu va mai fi cret.

| BlakeLively a răspuns:

Pai.exista sampoane pentru par drept atat pentru fete cat si pentru baieti. Eu folosesc, l-am cumparat de la Avon si chiar functioneaza.( nu costa mai mult de 20-30 de lei). Sau poti sa-ti cumperi placa de par big grin