| кא๔ a întrebat:

Buna!
As vrea in vacanta de vara acum sa imi fac suvite rozz ( cu nuantator)si cum eu am culoarea parului saten deschis ma gandeam sa decolorez suvitele care le fac rozz sau sa imi fac suvite blonde tot cu nuantator si cateva rozz.
Voi ce ziceti mi-ar sta bine? vreau cateva pozee cu suvite la fete.
Culoarea parului meu este ceva gen:
http://www.makemehappy.ro/......eschis.jpg

dau funda!
a si inca ceva. ce nuantator ar fi mai bun vreau ceva sa ma fac intre 20-30 iuniee si sa tina pana la sfarsitul lunii august fara sa accentuez.

Răspuns Câştigător
| 101010 a răspuns:

Nuantatorul se spala la 4-5 spalari. Nu cred ca gasesti unul care sa reziste asa mult.Nuantatorul nu este vopsea. Nu e nevoie sa iti decolorezi parul ca sa iti faci suvitele. Cu nuantator iti iese exact aceeasi culoare chiar daca esti satena. Poti sa fi si bruneta pentru ca iese. Daca te decolorezi se poate arde parul. Spre deosebire de vopsea nu arde parul si nu trebuie sa te decolorezi pentru a`ti iesi culoarea dorita. Eu vara imi fac suvite roscate si am cam aceeasi culoare ca tine si nu le decolorez pentru ca nu trebuie! Eu iti zic din ce am facut eu si din ce stiu si de la alte persoane.winking Bafta

2 răspunsuri:
| Paulla a răspuns:

Daca vrei sa le faci cu nuantator nu o sa-ti iasa nimic daca nu le decolorezi.Iar daca le decolorezi oricum nu o sa tina mult, si ai sa te trezesti cu suvite albe dupa ce se ia nuantatorul.
Cu vopsea s-ar putea sa-ti iasa si fara decolorare, imi amintesc ca acum 2-3 ani mi-am facut rosii pe brunet(natural) fara decolorare si a iesit bine. Oricum, merge doar daca satenul e natural, daca e vopsit trebuie decolorat neaparat dar banuiesc ca e natural.
Cel mai bine ar fi sa intrebi un stilist daca iti ies fara decolorare cu vopsea. Daca nu va trebui sa le decolorezi. Btw daca vopseaua e permanenta nu o sa se ia pana la toamna(doar se vor decolora putin) deci daca ai probleme la scoala nu ai sa ai alta solutie decat sa te vopsesti din nou.(crede-ma am avut nota la purtare scazuta de atatea ori...)

| Aly_5644 a răspuns:

Da eu personal cred ca ti-ar sta bine pentru ca o sa iti scoata in evidenta fata si amanuntele gingase care te reprezinta.