| DenisaKarolina a întrebat:

Buna as vrea niste sfaturi pentru un par sanatos! M-am tuns recent, bob. :/ mda, nu e o alegere prea buna ^-^ si as vrea ca parul meu sa creasca cat mai repede. Puteti da niste sfaturi? Multumesc! Funda celui mai bun raspuns.

6 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Nu poti forta ceva sa creasca daca nu este genetic, dar il putem stimula prin masaj la scalp/nasca de ou cu ulei masline si vitamina A/si ceva pe baza de vitamine complex B7.
Spala-te cu frunze de nuc/urzica.
Minunile nu se vor vedea imediat, dar face bine parului si da caloare si stralucire parului.
O zi bunahappy

| JustForFewSeconds a răspuns:

Cum a zis Cristiana, foloseste ulei de ricin. Are un efect destul de vizbil. Si iti garanteaza si reparare si hidratare. Ideal ar fi sa iti faci cate o masca in fiecare saptamana, sau de doua ori(nu am auzit pe nimeni plangandu-se de efecte negative daca folosesti de 2 ori laughing Eu folosesc o masca compusa din: ulei de ricin, vitamina A (gasesti in plafar, ca si ulei, sau intra pe vegis.ro si comanda, e ieftin), Vitamina E, zeama de la o lamaie, galbenus de ou, sau ou intreg. Poti inlocui uleiul e ricin de la o saptamana la alta cu ulei de masline, de argan, de migdale dulci etc. O alta metoda ar fi pudra de mustar (sau mustarul) ce se aplica la radacina parului, infasoara-ti parul intr-un prosop si se lasa pana simti ca scalpul iti e fierbinte. Activeaza fluxul de sange spre foliculi si le stimuleaza cresterea. Succes draga mea!

| Iadhira a răspuns:

Bună dimineaţa! Şi eu m-am tuns bob, de vreo 2 luni, nu mi-a crescut foarte mult, dar se simte diferenţa. Înainte de a plânge după părul tău, te sfătuiesc să vezi altfel tunsoarea asta. Eu m-am tuns pentru că vreau să scap de părul vopsit, abia aştept să mai crească puţin ca să-l pot tunde iarăşi, tot bob. Bobul e o tunsoare care rezistă de peste 100 de ani şi încă e în trend. Marile actriţe ale lumii (Anna Karina, Marilyn Monroe, Grace Kelly, Jackie Kennedy)au adoptat-o şi încă o fac. Apreciaz-o şi mândreşte-te cu ea, eu încă sunt îndrăgostită de tunsoarea aceasta. Îţi oferă stil, uită-te la toate fotografiile din anii '20 sau vizionează The Great Gatsby şi observă stilul femeilor. E simplu, iar simplitatea rămâne cel mai sofisticat lucru. Părul lung nu e pentru oricine, vârfurile despicate nu plac nimănui. Părul nesănătos e dezgustător. Dar dacă tot vrei să-ţi crească părul, cel mai bun tratament e cel cu ricin, găseşti fiole în farmacii sau în magazinele naturiste. O zi bună!

| Cristinaaa57 a răspuns:

Pai ca sa-ti creasca mai repede foloseste ulei de ricin, eventual fa o masca cu ulei de ricin, ulei de masline si vitamina A.maseaza-ti scalpul cam o data la 2 zile timp de 10 minute.